Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru APPA 305

emimilu2002

Postări Recomandate

Am primit un multimetru APPA 305 defect. Se deschide display-ul si cam atat. 

Pe placa de baza lipsesc: R79, R80, SPG1 si SPG2. 

R79 si R80 au valoarea de 470 Ohm/3W dupa schema insa SPG1 si SPG2 nu stiu ce componente sunt. Dupa schema par a fi descarcatoare in gaz insa in realitate arata diferit. Stie cineva ce componente sunt si ce valoare (echivalenta) sunt?

IDM_305_Circuit_Diagram-2.png

Si schema pentru placa nr.1

IDM_305_Circuit_Diagram-1.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

2

• emimilu2002

2

• Manuiel2001

2

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 ani mai târziu...

Ai probleme mari cu aparatul.M-am uitat numai la intrarea pe V.Chiar fără Spg1 şi Spg2 ar trebui să indice.Spg-urile au numai rol de protecţie.

Ai putea să-i apelezi pe cei de la Appa pt înlocuire Spg-uri.Nu ştiu cât te va ajuta însă înlocuirea.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, BRANCA a spus:

Ai putea să-i apelezi pe cei de la Appa pt înlocuire Spg-uri.

Usor de zis ...mai greu de facut. Am apelat la cei de la APPA pentru niste piese de schimb , in mare LCD-uri si ceva carcase si nici nu au vrut sa stea la discutii... m-au trimis direct la ARC Brasov. Am sunat la ARC si dupa vreo ora de plimbat de la un telefon la altul am ajuns la departamentul service unde le-am prezentat necesarul, au zis evident ca nu au pe stoc si ca se pot aduce la urmatorul import... foarte bucuros vroiam sa si platesc in avans... au zis ca nu se poate si sa le dau pe mail necesarul si vor reveni cu un pret si un termen de livrare. A trecut un an jumate ...  si evident nici un raspuns. 

Deci mare atentie cu piesele de schimb la APPA ca nu e chiar asha de usor.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Este un multimetru bun... Si nu vreau sa il arunc... Al meu are display-ul spart pt ca a cazut o tubulara de 27 fix pe ecran...

Revin cu propunere...(sper ca moderatorul sa nu stearga topicul meu...pt ca nu vreau sa fac afaceri, vreau sa readuc la viata un aparat in scop strict personal)..

Ofer 200 lei pe un display bun... Telefon contact 0731.027.311,..apel, mesaj...WhatsApp.

MULTUMESC.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări