Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tech Oscilloscope Model TO-3

florinmarinoiu

Postări Recomandate

Buna ziua.

Recent am intrat in posesia acestui osciloscop si as incerca sa il readuc la viata.

Am nevoie de schema lui.Am gasit ceva pe Radiomuseum numai ca nu reusesc sa o descarc .

Cineva care are schema sau cont pe Radiomuseum ma poate ajuta?

Multumesc.

Link spre comentariu
19 minutes ago, florinmarinoiu said:

Buna ziua.

Recent am intrat in posesia acestui osciloscop si as incerca sa il readuc la viata.

Am nevoie de schema lui.Am gasit ceva pe Radiomuseum numai ca nu reusesc sa o descarc .

Cineva care are schema sau cont pe Radiomuseum ma poate ajuta?

Multumesc.

TO3_OSCILOSCOP.png

Pentru anumite scheme/documente,nu va trebuie cont,dati click stanga pe imaginea dorita,va aparea o feresatra in care va cere o adresa de mail si numele dv. pe care le completati,bifati in dreapta ca "nu sunteti robot",poate o sa va apara niste imagini test pe care sa le selectati,test ca sa se convinga ei ca nu sunteti robot.Dati click pe cererea dv. si in cateva secunde veti primi un PDF cu ce ati cerut!

Puteti primi 10 scheme intr-o luna dar nu toate intr-o zi.

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Radiomuseum.org este un sait care merita facut cont, chiar daca se percepe o taxa (unica) de inregistrare, taxa care nu este foarte mare. Pe sait se gasesc date despre toate tuburile electronice, datasheet, echivalente, de asemenea detalii si scheme pentru aparatura vintage. Se mai gasesc diverse scheme si pe electrotanya, inclusiv scheme de AMC-uri IEMI, de fapt cam singura sursa pentru asa ceva - pe langa cativa elforumisti serviabili.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări