florinmarinoiu Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Buna ziua. Recent am intrat in posesia acestui osciloscop si as incerca sa il readuc la viata. Am nevoie de schema lui.Am gasit ceva pe Radiomuseum numai ca nu reusesc sa o descarc . Cineva care are schema sau cont pe Radiomuseum ma poate ajuta? Multumesc. Link spre comentariu
THOMAS Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 (editat) 19 minutes ago, florinmarinoiu said: Buna ziua. Recent am intrat in posesia acestui osciloscop si as incerca sa il readuc la viata. Am nevoie de schema lui.Am gasit ceva pe Radiomuseum numai ca nu reusesc sa o descarc . Cineva care are schema sau cont pe Radiomuseum ma poate ajuta? Multumesc. Pentru anumite scheme/documente,nu va trebuie cont,dati click stanga pe imaginea dorita,va aparea o feresatra in care va cere o adresa de mail si numele dv. pe care le completati,bifati in dreapta ca "nu sunteti robot",poate o sa va apara niste imagini test pe care sa le selectati,test ca sa se convinga ei ca nu sunteti robot.Dati click pe cererea dv. si in cateva secunde veti primi un PDF cu ce ati cerut! Puteti primi 10 scheme intr-o luna dar nu toate intr-o zi. Editat August 21, 2018 de LMOlimpiu Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat August 21, 2018 Autor Partajează Postat August 21, 2018 Multumesc mult @LMOlimpiu pentru ajutor. Schema se vede destul de bine. Link spre comentariu
elm Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Se pot descărca trei scheme / pagini într-o zi. Păcăleala este că site-ul nu zice nimic dar schema ajunge cuminte pe mail Link spre comentariu
mojnost Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Radiomuseum.org este un sait care merita facut cont, chiar daca se percepe o taxa (unica) de inregistrare, taxa care nu este foarte mare. Pe sait se gasesc date despre toate tuburile electronice, datasheet, echivalente, de asemenea detalii si scheme pentru aparatura vintage. Se mai gasesc diverse scheme si pe electrotanya, inclusiv scheme de AMC-uri IEMI, de fapt cam singura sursa pentru asa ceva - pe langa cativa elforumisti serviabili. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum