sesebe Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Salutare colegi! De citeva luni de zile am o problema cu downloadul de pe hifiengine. Ma pot loga fara probleme in cont dar cind selectez un fisier pt dowload primesc o eroare de genul: "Sorry but this feature is currently unavailable" Acest lucru se intimpla indiferent de broserul sau sistemul de operare (win) utilizat. Pe site nu am unde / cum sa adresez intrebari sau sa cer ajutorul. Cel putin eu nu am gasit. A mai patit si altcineva problema asta? Stie cineva vreo rezolvare? Scuze daca nu am postat unde trebuie. M-am gindit ca este o problema ce poate fi intilnita si de alti depanatori. Link spre comentariu
modoran Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Eu tocmai am facut un cont de proba acolo si pot descarca fara probleme. O fi nevoie de puncte sau ceva de genul si tu nu mai ai. Link spre comentariu
sesebe Postat August 20, 2018 Autor Partajează Postat August 20, 2018 Nicăieri pe site nu este specificat asa ceva. Cel puțin eu nu am găsit specificat. Am cont acolo de peste 7 ani și pina acum citeva luni de zile nu am avut nici o problema cu el. Link spre comentariu
Mircea Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Daca descarci prea des, fara sa pui nimic te detecteaza si pun interdictii. Link spre comentariu
sesebe Postat August 20, 2018 Autor Partajează Postat August 20, 2018 (editat) Bine-bine pun interdictii dar nu ar trebui sa dea un mesaj de eroare care sa-ti spuna si dece nu mai poti descarca? Si, mai mult, nu se spune nicaieri pe site ca ar fi vreo astfel de limitare. Editat August 20, 2018 de sesebe Link spre comentariu
MVS Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Faci un alt cont si-ti rezolvi problema, daca e asa cum spune @modoran Link spre comentariu
surubarila Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Sanatate permanenta ! La mine merge si e contul creat acum cativa ani.Folosesc IE sau Chrome.Daca doriti o schema , va pot ajuta. Link spre comentariu
sesebe Postat August 20, 2018 Autor Partajează Postat August 20, 2018 (editat) Da, e simplu de spus dar trebuie sa-mi creiez si o alta adresa de mail.....la care apoi sa-i uit datele de logare ...etc. Editat August 20, 2018 de sesebe Link spre comentariu
modoran Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 In ziua de azi toate browserele au sincronizare automata online sau exista password managere dedicate, care-i problema cu "uitatul parolelor" ? Trebuie sa stii doar una in principiu. Link spre comentariu
surubarila Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Se mai pot incerca solutiile oferite chiar de site. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum