Vizitator 1 nou Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Salutare. Am un sistem AV la masina tip TOKAI LAR5751 si un telefon cu Android. Vreau sa folosesc ecranul de 7inch al sistemului ca sa imi afiseze ce se afla pe ecranul telefonului. Vreau sa fac asta ca sa vad mai bine traseul de urmat sa zicem cel dat de aplicatia waze.. Cum sa fac? Sistemul are o gramada de intrari si iesiri. USB, miniUSB, o intrare AUX care nu stiu daca este audio sau video, am camera de marsarier, pot citi DVD, CD, carduri SD sau flash memory prin USB. De ce cablu as avea nevoie si cum sa setez telefonul sa imi furnizeze semnalul video? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
cipcirip Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Salut. Nu cred ca vei reusi ce vrei tu. Telefoanele uzuale nu au iesire video wired, cel mult poti ,,trimite" continutul displayului, wireless, pe un device ce suporta wi-fi... Link spre comentariu
fratello Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Oare merge cu asa ceva ??? https://www.emag.ro/adaptor-mirror-link-pentru-dispozitive-cu-intrare-av-compatibil-cu-telefoane-android-si-ios-pni-lm500/pd/DF5LFDBBM/?cmpid=78253&gclid=EAIaIQobChMIlsTk9aj73AIVQ6QYCh1P9gk6EAAYASAAEgIr8fD_BwE Link spre comentariu
dorofteius Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Merge cu ce a postat Fratello. Am un prieten care si-a pus pe peugeot 508 cu o chinezarie de genul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum