Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beko E1 - problema tuner

catalin004

Postări Recomandate

Salut...am o problema pe un sasiu E1 cu procesor TDA9345PS/N3/3/1748....Nu prind absolut nimic pe tuner...in SM se intra cu MENU 8500, este un model mai nou probabil...tunerul initial philips l-am schimbat de pe un alt sasiu cu UV1316, insa face la fel...rog un mic ajutor...am incercat si cu tuner Thomson insa in SM nu are optiunea pentru el...stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

9

• Florinel TV

3

• fane

2

• bobo

2

Top autori în acest subiect

Placa initial a fost pe un alt TV....nu mai stiu ce a fost(-i-am luat tubul si carcasa s-a dus naiba), softul este diferit(ma refer la meniu) ca la E1 clasic....am schimbat si FUS-ul si la fel...stima

Link spre comentariu

Da...macar pe o banda aparea un post...am 33V, am si 5V alimentare...m-m uitat si daca am ceva intrerupt si nu pare...azi o sa pun degetul pe intrarea FI de la multifunctional sa vad daca simte ceva pe imagine...

Link spre comentariu

Initial a fost un Tuner de Philips, 1316...am observat ca avea refacute lipiturile probabil a mai fost incercata repararea....Apoi am luat de pe o placa cu uC dus un tuner de Thomson, tot placa E1...am incercat toate optiunile din SM, am schimbat continutul Epromului ,dupa care am pus un alt 1316 de pe o placa care o stiam functionala, tunerul este si acum pe placa, insa nu avea rost sa mai schimb Tunerul din SM pentru ca era deja setat Philips....cum pot injecta semnal direct in FI?poate este uC dus....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări