Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

termostat mecanic dublu cu sonda capilar

cristeama

Postări Recomandate

va salut, la centrala termica s-a defectat termostatul mecanic, este un termostat dublu cu sonda capilar aflat in imersie in tava cu apa , este pentru controlul temperaturii ACM, este IMIT si are codul TRZ3435, la mine teaca sondei are o flansa si o piulita cu filet interior de prindere de teava , am gasit ceva inlocuitor dar nu au flansa si piulita de prindere, am inteles ca sunt de contact nu de imersie, intrebarea este daca-l pot folosi cu sonda de contact , cositorita pe teava ca la termostatul de incalzire ?, prin lipire cu lampa cu gaz se poate defecta sonda datorita temperaturii de lipire ?, alt mod de lipire ?, sau doar prinsa cu un colier metalic in jurul tevii ?, sau e mai buna prinderea cu colier de plastic cu care se prind capacele la rotile auto ?, astept raspunsurile dvs.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

3

• validae

1

• mac01

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

colier metalic sau din celalalt auto ?, va spuneam ca cel pe incalzire este cositorit direct pe teava de cupru ?, ce ziceti ?

intrebam de colier metalic pentru ca ma gandeam ca vor fi pierderi suplimentare si pe colierul metalic ?

Link spre comentariu

Prinde-l cu colier metalic direct pe teava...exact cum a spus @validae. Nu incerca diferite metode de lipire...ai sa-l distrugi. Colierul sa nu-l strangi tare ca sa turtesti sonda...strange-l omeneste, doar cat sa stea acolo, lipit de teava. Colierele de plastic sunt bune si ele...dar cele groase...cele subtiri cedeaza la temperatura.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări