Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hohner concertophon(schema)

stefan ursan

Postări Recomandate

noroc oameni buni,am un cub hohner concertophon 3  din 60,functioneaza bine in ciuda varstei eu il folosesc la chitara electrica

nu pot sa zic ca sunt nemultumit de sunet dar el vine dintr-o perioada in care sunetul trebuia sa fie curat iar eu am neoie de un pic de overdrive(gen vox ac15)

pe un forum german am gasit cu google translate ca ar folosi doar o jumatate dintr-o ecc83 la premp tocmai ca sa nu distorsioneze la volum mare

as avea nevoie de ajutor sa gasesc schema lui poate imi dau seama cum functioneaza preampul,eu am cautat in lung si lat pe google dar nu am gasit-o

http://www.vintagemusicshop.sk/?p=69836

al meu este identic cu cel din link doar ca nu am pedala de la tremolo

multumesc in avans

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan ursan

2

• George

1

• gg101

1

Zile populare

Pfiuu!!! Ce bijuterie !Mi-a intrat in mana varianta head a acestui amplificator. Eu zic sa nu te atingi de el. Lasa-l nemodificat . Oricum din acest amplificator nu vei putea scoate sunetul pe care-l doresti.

Sfatul meu este sa-ti faci o clona de VOX AC30.Rezultatul este mai sigur iar investitia  poate sa fie doar cu putin mai mult decat daca te-ai apuca sa faci modificari in Hohner.

Editat de gg101
Link spre comentariu

va multumesc dl George pt schema,eu nu am reusit sa o descarc de pe site-ul lor,supermultumesc

@gg101 cred ca o sa incerc cu un tubescreamer,e lucrat pre frumos ca sa umblu eu in el,bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări