Vizitator Flaviu Gligor Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 (editat) Buna ziua, As avea si eu nevoie de cineva dintre dumneavoastră care poate citi si rescrie un eeprom unui utilaj din anii 1990-1997. As prefera persoana respectiva sa fie din bucurești. Multumesc si atasez o poza a plăcii pe care se afla eepromul ( eu habar nu am care dintre ele este) Editat August 18, 2018 de Flaviu Gligor Link spre comentariu
bogdan546 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 nu este niciunul din ele. trebuie sa mai existe si alte CI-uri pe placa Link spre comentariu
Vizitator Flaviu Gligor Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 Acum 24 minute, bogdan546 a spus: nu este niciunul din ele. trebuie sa mai existe si alte CI-uri pe placa Sincer nu stiu dupa ce sa ma uit exact. O sa fac o poza la toata placa cand ajung la munca Luni. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 (editat) Aceea este o placa de la un utilaj: tractor, combina,...? Circuitul care se vede CS8190 este un circuit dedicat folosirii lui cu un vitezometru sau turometru analogic. Tie nu-ti mai indica viteza de deplasare a utilajului, sau turatia motorului? Editat August 18, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Flaviu Gligor Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 Da. Este vorba de un tractor agricol Case ih 5130. Turatia merge ok. La Orele de functionare nu imi indica corect si trebuie rescris ( inclusiv ceva intervale de service). Nu stiu daca "orele de functionare" si turatia sunt pe aceeasi memorie tinand cont ca turatia este calculată ca Rotatii/ minut si orele sunt tot divizate în minute. Link spre comentariu
dorofteius Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Nu sunt in ceasuri orele. Si stai cuminte , ca este mai complicat cu astea. Link spre comentariu
Vizitator Flaviu Gligor Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Acum 58 minute, dorofteius a spus: Nu sunt in ceasuri orele. Si stai cuminte , ca este mai complicat cu astea. Nimic nu e simplu in viata. Pt cine stie sa lucreze cu ele nu e complicat. Asa cum mie imi vine usor sa repar un motor sau o transmisie sigur sunt oameni printre dvs care stiu ce trebuie facut. Contra cost bineinteles. Link spre comentariu
dorofteius Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Ii aiurea, ca pe modelul asta sunt mai multe variante. Este unul care intradevar are in ceasuri un 93c46, dar si la asta algoritmul este cunoscut de foarte putina lume. Cealalta varianta este cu orele in ecu, in mcu motorola, unde este la fel de urata varianta de calcul. De aia spuneam, ca la modelul asta de Case, oricum ai pune-o , este destul de aiurea de rezolvat. Link spre comentariu
Vizitator Flaviu Gligor Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 După cum vorbiti se pare ca v-ati mai lovit de problema aceasta. Daca pun o poza maine cu toată placa v-ati putea seama daca este "rezolvabila"? Se poate ca "ore de functionare " sa fie stocate doar in ceasul( afisajul) lcd? Link spre comentariu
dorofteius Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Fara suparare, dar ce vreti dumneavoastra, se numeste frauda. Este egal cu datul km inapoi la masini. Da, m-am mai lovit de treaba asta, dar nu o sa particip in cazul dumneavoastra. Nu este cu suparare, nu nimic. Dar eu, nu va pot ajuta. Pur si simplu , nu ma duce capul destul. Link spre comentariu
Vizitator Flaviu Gligor Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Nu am de ce sa ma supăr. Afisajul cu orele este blocat de 6 luni la 8560 de ore, nu vreau sa le dau inapoi ci sa il repar / înlocuiesc. Am gasit altu dar arata 2500 de ore. Deci eu vreau sa dau inainte orele :). Utilajele nu sunt ca masinile, orele de functionare nu reflectă stare lui. Se vede cu ochiul liber daca e in stare buna sau nu. Link spre comentariu
Vizitator Flaviu Gligor Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Buna ziua, cu întârzierea de rigoare am revenit cu pozele. Pe modul care are display ul se vede ceva ciudat pe partea din spate... Link spre comentariu
Postări Recomandate