gauss Postat August 22, 2018 Autor Partajează Postat August 22, 2018 Sigur ar trebui sa fie ... daca nu separat , macar vreun capitol mai consistent in vreuna din " bibliile " astea mari . Am sa caut ... le gasesc greu , sant amestecate cu chestiile aeronautice ( principalul in biblioteca mea ) , si inca alte domenii ... de care n - am adus vorba ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 On 8/22/2018 at 8:32 AM, validae said: Nu vă faceți probleme despre copy-right, ca să fie ștearsă acea postare, trebuie mai întâi ca cel ,,afectat,, să ceară asta.Probabil că e foarte redusă probabilitatea asta. Referitor la numărul redus de răspunsuri, cred că e cauzat de faptul că nu se așteaptă prea mulți să găsească așa ceva la Discuții diverse. Vă mulțumesc în numele celor care au descărcat-o și printre care mă număr și eu. Pai daca e asa... atunci eu va pot oferi urmatoarele carti si reviste de electronica... https://electronulametit.000webhostapp.com/carti_si_reviste_dudi.txt Dar nustiu unde sa le pun ca sa le puteti lua, ca au 35GB... Link spre comentariu
gauss Postat August 27, 2018 Autor Partajează Postat August 27, 2018 Torrent ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Nu prea stiu cum se face.... Vad ca imi cere "tracker URL".... Link spre comentariu
gauss Postat August 27, 2018 Autor Partajează Postat August 27, 2018 (editat) Cautati un tutorial ... sau poate intervine un coleg cu mai mult timp si talent pedagogic ( explicativ ) . Sau , bucati de pana in 15 giga in Google Drive ... Editat August 27, 2018 de gauss Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Cred ca am reusit... Ia vedeti, merge ? Deocamdata am pus doar cartile (fara reviste) ca sa testam daca merge. Carti de Electronica - Dudi.torrent Link spre comentariu
Stefan Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Nu pot descarca fila .torrent This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location. Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Ciudat... La mine merge... Cred ca e ceva cenzura pe site din cauza ca e fisier torrent. Poate ne lumineaza Validae Pana una alta, incercati asa: Carti de Electronica - Dudi.rar Link spre comentariu
Stefan Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 (editat) E o problama la forum sau la contul meu, nu reusesc sa descarca atasamentele tale. Testat pe Firefox, Chrome si Chrome Android. Poti incerca cu schimbarea extensie in .txt ? Editat August 27, 2018 de Stefan. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 ''This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location.'' Link spre comentariu
validae Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 (editat) Încarcă documentația pe un site dedicat, apoi pune link-ul aici.Forumul nu acceptă link-uri spre torrente. Editat August 27, 2018 de validae Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 (editat) Dar nu e un link spre nimic, e un atasament. Daca nici arhivat nu merge... ce sa mai zic... Hai ca l-am uploadat pe google drive, vedeti daca merge asa. Trebuie sa mearga. E o arhiva cu fisierul. Dati pe butonul "Download". https://drive.google.com/open?id=12SJpauAhaLZg0udhzMy6O5bDFe-rdKjn Vad ca merge. A inceput cineva sa traga... Hai ca o sa pun si revistele cat de curand... Dar sa stati la seed sa mai ia si altii, ca eu nu am uploadul prea mare si singur nu fac fatza. Editat August 27, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
Stefan Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 (editat) Da, acum merge doar ca trebuie "sa trag" cu PC-ul. Mizeria de transmission de pe NAS nu vrea sa mai colaboreze cu mine. Editat August 27, 2018 de Stefan. Link spre comentariu
maxente Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 (editat) Am bagat si eu cartile in torrent. La mine vor sta in clientu de torent in permanenta doar ca eu seara dau drumu la calcu de acasa, deci la seed stau deobicei seara. E bine sa le aibe cat mai multi la seed. Editat August 27, 2018 de maxente Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Sa le studiati cu placere. Vedeti ca downloadul merge intre orele 11 dimineata si 2 noapte, adica atata timp cat tin eu calcul deschis, ca la mine e serverul. Dar eu zic ca e ok 15 ore pe zi... Maine o sa pun si revistele. Link spre comentariu
Postări Recomandate