gauss Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 (editat) Poate vreunui coleg i se pare interesant(a) : Switching Power Supply Design and Optimization 2014 rar Editat August 17, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 (editat) 16 descarcari ... si nici o slova , macar ceva injuraturi ... o fi asa de cunoscut materialul ( noua sute si ceva de pagini ) , si de banal ca continut ... cine stie ! Si eu , care intentionam sa mai pun ... P.S. - sa fi fost ceva politikie, d' asta la zi , cu gendarmerie &comp. , mintenash se umpleau vreo 3 pagini ... Ma rog , nu - i problema . Important e sa foloseasca la ceva . Editat August 18, 2018 de gauss Link spre comentariu
Stefan Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 (editat) Pai ce sa zic? Multumesc pentru intentie dar sincer nu stiu cu ce se deschide extensia asta .mobi Am cautat pe goangle si se pare ca este format pentru ebook-uri dar exista aplicatie si pentru PC. Incerc sa-l convertesc in PDF dar cred ca era bine daca arhiva continea documentul si in format .pdf l.e: Nu incercati sa atasati documente fara drepturi de autor direct pe forum. Sa auzim numai de bine! Editat August 18, 2018 de Stefan. Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 (editat) https://www.sumatrapdfreader.org/free-pdf-reader.html Face tot , eu il folosesc cu succes de mai mult timp . " Citeste " si ziarele ... si e free . P.S . - materialul asa l - am gasit ( pe un site rusesc , avea mii de descarcari ) ... si Sumatra l - a citit direct . Nu m - am gandit ca e o problema de " deschidere " . Oricum , cred ca s - a rezolvat ! Daca e o problema de copyright , rog moderatorul sa stearga link - ul din prima postare , l - au descarcat destui . Nu e cazul de probleme , mai ales pentru forum . Editat August 18, 2018 de gauss Link spre comentariu
Stefan Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 (editat) Uitasem de Sumatra PDF dar de cativa ani m-am obisnuit cu Foxit Readerul. Am convertiti documentul in format PDF pe acest site https://ebook2pdf.com/ si are o calitatea foarte buna, initial am crezut ca e scanat. Doar zonele cu scheme / formule par scanate dar oricum e foarte bine ca e. Doar administratorul forumului poate spune cum e cu drepturile de autor ca el primeste penalizarea de la goagle. O sa-i adresez, adminului, o intrebare legata de aceste link-uri daca sunt "nocive" pentru forum, documentatia este pretioasa dar google reclame nu iarta. Era interesant daca bot-ul de la google (pe vechiul format de forum exista asa ceva) nu avea acces la indexarea continutului din aceasta sectiune a forumului. Multumesc. Editat August 18, 2018 de Stefan. Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 (editat) Ma rog ... nu - s asa priceput la chestiuni de genul ... Se poate sterge , am mai scris ( l - au descarcat destui , mai departe e treaba lor cum ajunge la alti doritori ) . E cel mai bine si mai simplu ! Editat August 18, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 (editat) Materialul mi s - a parut bine structurat , usor accesibil si raspunde la multe " dileme " si controverse prezente pe la sectiunea alimentatoare . Inclusiv chestii mai subtile , precum masurarea riplului si altele ... ESR , compensarea de panta , estimarea duratei de viata a capacitorilor etc . Cititorii vor descoperi pe masura parcurgerii ... cei care cunosteau deja , scuzele mele anticipate ! Editat August 18, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 48 de descarcari ... nu e (chiar) rau ! Link spre comentariu
modoran Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 L-am descarcat si eu si convertit in pdf, pare interesant de citit. Link spre comentariu
gauss Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 (editat) Mai atrag odata atentia asupra utilitarului Sumatra , foarte versatil si performant , se actualizeaza regulat , ... ma rog , chestie de gusturi . Cat despre carte ... si comutatia in sine , nu merg una far' de alta . Adica letconul si " cartea " . Inca nu merge ceva cat de cat reprezentativ exact dupa calcule , sau fara sa " mazgalesti " hartia . Ma rog , dupa experientele personale , poate altii sant mai bizuiti ! Editat August 18, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2018 Autor Partajează Postat August 21, 2018 (editat) 65 de " beneficiari " , o singura multumire ... de la un domn moderator ! Nu mai " sare nimeni la cap " ? Eu consider lucrarea de mai sus doar de " incalzire " ... Editat August 21, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat August 21, 2018 Autor Partajează Postat August 21, 2018 Nimeni ... nimic ? ... Rog pe domnul Vali sa inchida topicul ... din lipsa de participanti . Ultimele doua ( trei ) postari imi apartin ... nu prea e in regula sa scrie consecutiv acelasi user . Mai ales la carciuma ... Link - ul ( probabil ) va ramane accesibil ... oricum , 67 de descarcari si - au atins scopul . Zic si eu ... poate alt topic va fi mai animat . Chiar cu riscul legat de copy-right ... de care n - am aflat daca afecteaza negativ forumul . Probabil ca da . Daca ... , un motiv in plus ! Link spre comentariu
alcon Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Alimentatoare cu apa din Bucuresti in vara anului 1956. Link spre comentariu
gauss Postat August 22, 2018 Autor Partajează Postat August 22, 2018 (editat) Da ! ... " adevarate " . Au fost si pe la mine prin urbe , din fonta si vopsite in verdele acela impersonal , dar sugestiv . De prin '80 n - au mai functionat , apoi imediat dupa '90 au fost resuscitate . Unele , modernizate cu un robinet " inseriat " cu stutzul de alama prin care era distribuit lichidul vital . Altora li s - a eliminat pedala de actionare , fiind trecute " pe direct " . Ultima imagine relevanta e cu o coada de vreo 20 de persoane la preluarea fiziologica a apei moka ... prin anii imediati dupa revolutie , cand incepusera caldurile adevarate . Se prelua si la recipiente ... lumea inca nu se emancipase , mai bea si apa din reteaua curenta ... nu doar " minerala " la PET , ca in binecuvantatele zile actuale , pe care cu bucurie le traim . P.S. - mai isi aminteste cineva alimentatoarele stabilizate , produse de uzinele Electronica ? Paralelipipedice , din plastic gri , si cu un capac " U " din aluminu eloxat , care servea (si) de radiator ... aveau dioda zener in capsula de tranzistor EFT , si un AC 18X , montat ca tranzistor serie ... Editat August 22, 2018 de gauss Link spre comentariu
validae Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Nu vă faceți probleme despre copy-right, ca să fie ștearsă acea postare, trebuie mai întâi ca cel ,,afectat,, să ceară asta.Probabil că e foarte redusă probabilitatea asta. Referitor la numărul redus de răspunsuri, cred că e cauzat de faptul că nu se așteaptă prea mulți să găsească așa ceva la Discuții diverse. Vă mulțumesc în numele celor care au descărcat-o și printre care mă număr și eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate