Florin berdila Postat August 27, 2018 Autor Partajează Postat August 27, 2018 Azi am încărcat bratu la maxim si am ridicat 2200 de kg fara sa am probleme cu ce ma mai ajutați este ce sai pot face la roți sa nu mai fuga in toate părțile Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Facusi ditamai magaoaia si nu esti in stare sa ii faci o frana? Un surub cu ceva in cap si sa frece pe roata. O platbanda care sa copieze roata. Stii cum era frana la bicicletele vechi? O parghie care impingea de sus in jos pe pneu. Link spre comentariu
spik Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Picioru', Florin, piciorul e sfant...da'sa ai bombeu metalic la incaltari!! Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 28, 2018 Autor Partajează Postat August 28, 2018 Domnule Fan eu nu vorbesc de ca nu pot sa o țin Cami fuge in fata sau in spate ,rotile fiind cu rulmenți sus se învârt in toate părțile daca le blochez pe o direcție nu mai pot sa i carmesc Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Pai o carmesti si o blochezi. Link spre comentariu
grifonul_alb Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 La 18.08.2018 la 11:23, Florin berdila a spus: Am pus si bara de sus,jos mai vine un rand de roti intre cele doua adica cea .com spate si cea din fata Acum astept sami vina cilindru Toate rotile sunt mobile la girafa ta? Cred ca rotile din fata trebuie sa fie fixe, pe directia de mers, si doar cele din spate sa se roteasca (cele dinspre manerul de tragere a girafei), precum sunt la carucioarele de materiale de la Dedeman. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 28, 2018 Autor Partajează Postat August 28, 2018 Domnule eu am pus trei roți pe o parte si trei roti pe i parte ,prima data am pus una in fata si una in spate dar am zis ca intre cele doua sa mai pun una pentru a nu se încovoia profilul dar ele fiind rotative de sus îmi fuge girafa in lateral fuge după înclinația solului Link spre comentariu
manolo Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Pai nu este normal? fa un sistem de frina de mina cu cablu ,gen Dacia 1300. Link spre comentariu
spik Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Cum s-a spus mai sus, rotile din fata tre sa fie fixe! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 (editat) 21 hours ago, Florin berdila said: o sa mai fac niste poze pt cei ce cred ca Florin e fraier Bineinteles ca nu esti fraier, fraieri is aia care se chinuie sa descifreze ce vrei si`ti mai si raspund ca apoi sa te "umflii in pene" ce istet esti. Da, ai dreptate pe undeva, asa ai invatat sa traiesti pe spatele altora. Editat August 28, 2018 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
validae Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 (editat) Așa e când ajuți pe cine nu trebuie.Își face treaba pe seama ta și apoi se laudă ce deștept e el.....era suficient să facă trei poze la o ,,girafă,, industrială și s-o copieze, în loc să scrie un roman de aventuri tehnice pe aici.Și când îi atrage atenția cineva își mai arată și caracterul. Citez : ,, .....dăți seama măi cotețarule la cuvinte....,, @Florin berdiladacă mai deschizi vreun topic de genul ăsta și nu scrii corect românește, să nu te miri dacă acel topic sau acea postare dispare.... Editat August 29, 2018 de validae Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 off tpic - pt Florin. Am vazut zilele astea o macara pentru manipularea sacilor de ingasamant. Se monteaza pe tirantii de la tractor, dar au picioare de sprijin pe sol. Unele au brat telescopic. Link spre comentariu
Postări Recomandate