daniels Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 Din foto se vede ca bratul iese cam mult inafara bazei de sustinere. Jumatate din brat este in interior, jumatate afara. Asta inseamna ca va puteea ridica o greutate aproximativ egala cu greutatea structurii. Cand sarcina va fi mai mare, structura se va roti in jurul rotilor din fata si va pica in nas. Pentru o stabilitate maxima sarcina ar trebui sa se proiecteze in centrul de greutate a bazei, iar miscarile pe care le poate face bratul in siguranta ar trebui sa se raporteze tot la acest punct. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 Va inteleg domnule dar mai am de sudat mai am de pus o ferma mai am de lucru eu imi dau seama ca inca nui gata deaceea am nevoie de ajutoru dvs Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 Domnule indrumatima si .pe mine de unde iau un cilindru cu dublu sens adica in ambele sensuri sa ridice cand dau de maneta Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 Va rog mult sami aratati cum arata acel cilindru care spunea domnu ca ridica si cand,apas si cand ridic de tija ,am cautat .pe .net dar nul gasesc cum arata va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 (editat) Ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual. Eu stiu ca obiectele de ridicat au un regim mai special. Nu oricine face macarale, carlige, lifturi, vinciuri, chingi si ocheti si urechi de ridicat. Editat August 19, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 Da domnule o sa va arat ca o sa mearga ma voi stradui deci ma ajuta si .org mine cineva ,cum arata acel cilindru care ridica si cand apas si cand ridic tija Link spre comentariu
manolo Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 De ce nu cauti pe net cilindru hidraulic manual? Link spre comentariu
daniels Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 (editat) cred ca pompa ar trebui sa fie cu dublu efect. aici un model http://www.comertekn.com/componente-hidraulice/pompe-manuale-hidraulice/pompa-hidraulica-manuala-cu-rezervor-de-3-litri Editat August 19, 2018 de daniels Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Pompa aia este mai mult decit jumatate din cit am dat pe macaraua de 3T...ma rog, a dat baiatul cel mare. Clar e buna insa cind faci o "girafa" cu roti de mobilier si profil de 60x60mm putin probabil sa fie o optiune. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 De unde sti dumneata ca sunt roti de mobilier sunt roti care costa .179 roni pe bucata vorbim de invidie???? Link spre comentariu
daniels Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus: Pompa aia este mai mult decit jumatate din cit am dat pe macaraua de 3T...ma rog, a dat baiatul cel mare. Clar e buna insa cind faci o "girafa" cu roti de mobilier si profil de 60x60mm putin probabil sa fie o optiune. am dat doar un exemplu cam ce ii trebuie, el cauta un cilindru de presiune cu dublu sens, care face altceva Acum 5 ore, Florin berdila a spus: Domnule indrumatima si .pe mine de unde iau un cilindru cu dublu sens adica in ambele sensuri sa ridice cand dau de maneta 1 Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Girafa aia in mod cert nu va ridica 1 tona...........da' si daca e construita bine,are limitari serioase.Ma refer la inaltimea de ridicare si la manevrabilitate.Mai bine construiesti un cadru portal si montezi pe el un palan manual cu carucior.Maine chiar o sa am de lucru cu macaraua la atelier si voi face ceva poze. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Daca ai dat aprox 700 lei doar pe roti chiar sint invidios pe tine, cum gaia mai poti trai cu mintea ce o ai? Eu am luat o porcarie de 3T cu aproape 1000lei ca era la promotie. Din pacate iara am gresit incercind sa te ajut. Nu se va mai intimpla asta. Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 Mintea o folosesc nu ca tine o tin sa zic ca o am Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 https://gebotools.ro/girafa-pentru-scos-motor-c-116_142/macara-hidraulicagirafa-scos-motor-2t-gbh7907-p-581.html?zenid=15af78ccc6a7000cc21a3ad0c3f1b870 Link spre comentariu
Postări Recomandate