Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Girafa mecanica

Florin berdila

Postări Recomandate

Din foto se vede ca bratul iese cam mult inafara bazei de sustinere. Jumatate din brat este in interior, jumatate afara. Asta inseamna ca va puteea ridica o greutate aproximativ egala cu greutatea structurii. Cand sarcina va fi mai mare, structura se va roti in jurul rotilor din fata si va pica in nas.

Pentru o stabilitate maxima sarcina ar trebui sa se proiecteze in centrul de greutate a bazei, iar miscarile pe care le poate face bratul in  siguranta ar trebui sa se raporteze tot la acest punct.

Link spre comentariu

Va inteleg domnule dar mai am de sudat mai am de pus o ferma mai am de lucru eu imi dau seama ca inca nui gata deaceea am nevoie de ajutoru dvs

Link spre comentariu

Va rog mult sami aratati cum arata acel cilindru care spunea domnu ca ridica si cand,apas si cand ridic de tija ,am cautat .pe  .net dar nul gasesc cum arata va multumesc

Link spre comentariu

Ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual. Eu stiu ca obiectele de ridicat au un regim mai special. Nu oricine face macarale, carlige, lifturi, vinciuri, chingi si ocheti si urechi de ridicat. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Da domnule o sa va arat ca o sa mearga ma voi stradui deci ma ajuta si .org mine cineva ,cum arata acel cilindru care ridica si cand apas si cand ridic tija 

Link spre comentariu

Pompa aia este mai mult decit jumatate din cit am dat pe macaraua de 3T...ma rog, a dat baiatul cel mare.

Clar e buna insa cind faci o "girafa" cu roti de mobilier si profil de 60x60mm putin probabil sa fie o optiune.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus:

Pompa aia este mai mult decit jumatate din cit am dat pe macaraua de 3T...ma rog, a dat baiatul cel mare.

Clar e buna insa cind faci o "girafa" cu roti de mobilier si profil de 60x60mm putin probabil sa fie o optiune.

am dat doar un exemplu cam ce ii trebuie, el cauta un cilindru de presiune cu dublu sens, care face altceva

Acum 5 ore, Florin berdila a spus:

Domnule indrumatima si .pe mine de unde iau un cilindru cu dublu sens adica in ambele sensuri sa ridice cand dau de maneta  

Link spre comentariu

Girafa aia in mod cert nu va ridica 1 tona...........da' si daca e construita bine,are limitari serioase.Ma refer la inaltimea de ridicare si la manevrabilitate.Mai bine construiesti un cadru portal si montezi pe el un palan manual cu carucior.Maine chiar o sa am de lucru cu macaraua la atelier si voi face ceva poze.

Link spre comentariu

Daca ai dat aprox 700 lei doar pe roti chiar sint invidios pe tine, cum gaia mai poti trai cu mintea ce o ai?

Eu am luat o porcarie de 3T cu aproape 1000lei ca era la promotie.

Din pacate iara am gresit incercind sa te ajut.

Nu se va mai intimpla asta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări