Florin berdila Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 (editat) Buna ziua am construit o girafa azi si ma intereseaza daca agat un sac de o tona rezista dvs ce spuneti Editat August 17, 2018 de Florin berdila Nu mia placut Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Alta buna de Urzica... 1 Link spre comentariu
morarul Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Florine, dar ceva detalii de executie, gen materiale folosite, metode de imbinare, eventual o poza, nu ne dai? Sau vrei sa ghicim noi totul? Daca te va lua cineva la misto, te vei supara. Cu asemenea topice deschise, cu asemenea intrebari, fara cele mai elementare informatii aduse, nu vei avea nici o sansa de raspus la subiect. Mai straduieste-te! 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 17, 2018 Autor Partajează Postat August 17, 2018 Mai am de pus bara de sus de care se agata sacu si mai vine .org un cilindru manual actionat lam comandat azi de .org net Link spre comentariu
validae Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 (editat) Păi unde vei aplica sarcina de 1 tonă pe chestia aia ? Poți să determini și singur, încărcând pe post de sarcină niște greutăți precântărite (saci cu nisip, bidoane cu apă, cărămizi) cam de 500kg și observând dacă apare o deformare vizibilă (de câțiva centimetri) a barelor suportului.Dacă la 500kg se deformează clar, nu va suporta 1 tonă... Editat August 17, 2018 de validae Link spre comentariu
morarul Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Da, ai postat ceva detalii, dar cam tarziu, si cam putine. Langa profilele metalice, ce alcatuiesc cadrul, putei macar sa pui un instrument de masura, gen rigla sau ruleta, ca sa nu zic ca in mod normal trebuia sa precizez clar, gen: Teava rectangulara, dimensiune latura x dimensiune latura, grosime la perete, s.a.m.d. Da-o incolo de treaba! Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 17, 2018 Autor Partajează Postat August 17, 2018 Domnule Validae mai vine sus o bara si un cilundru mâine o so termin Link spre comentariu
gauss Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Ma rog ... sac de o tona ... nu prea am vazut . Dar , cine stie ... eu sant " orasean " , stau la bloc . Ati putea incerca cu sarcini progresive ( in crestere ) . La constructii metalice nestandard ... pana si sudura conteaza . Dar , daca nu e cu suparare ... ce doriti sa faceti cu " girafa " ? Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 17, 2018 Autor Partajează Postat August 17, 2018 Am nevoie doar sa,agat sacu de o tona si sal mut atata tot am vazut o asemenea constructie la triton si mult mai subtire in materiale si ridica 3 tone Link spre comentariu
validae Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 (editat) Eu înțeleg că e vorba de un soi de macara de sprijin pentru ridicat/mutat motoare de putere, după extragerea de pe vehicule, nu ? Când aminteam de saci de test, mă gândeam la săculeți individuali de câte 50kg, pe care-i adaugi treptat, până la greutatea dorită. Editat August 17, 2018 de validae Link spre comentariu
gauss Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Comerciantii se lasa de multe ori purtati de fantezie ... cum era invertorul de sudura pe care scria " non - stop 3,25 " ... si intra in fibrilatie cand vedea pachetul de electrozi ... 2 Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 17, 2018 Autor Partajează Postat August 17, 2018 Domnule Validae am saci mari in care punem grâu de samanta si sacu este de o tona si trebuie mutat dupa ce il incarc deja am pus un sac de mazare de 1200 kg .org aceast cadru sa vad daca il tine si nu am avut problema Link spre comentariu
flomar60 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Cred ca Florin vrea sa manipuleze asa ceva: Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 (editat) Florine, aici e o macara de 3T. In configuratia aia e pentru 1T pusa. Este macara Geko 3T Profilul este de 100x80x2mm. Rotile sint metalice pe role (ace) si sint roti nu glume. Nu pune doar 3 roti, e instabila ca gaia. 1T nu`i deloc putin si sacul este mare. Ai sursa de inspiratie: https://www.google.com/search?q=Macara+Geko+3T&client=ubuntu&hs=Y75&channel=fs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj-4dqszvTcAhVwxosKHX-yDMwQ_AUICigB&biw=1920&bih=914 Nu pune alea 2 contrafise in fata, acolo vine sacul, copiaza proiectul si pune`le in spate, ai nevoie de spatiu liber in fata bratului. La fel cu roata spate, pune o grinda si 2 roti acolo, ca in original. Editat August 17, 2018 de Ion_Bumbu 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate