Vizitator Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 (editat) Dacia Logan 1.4 MPI cu GPL. 8000 lei pentru colegii forumisti. In rest, e un picut mai scumpa. Detalii, poze in privat, la cerere. Nu are ac. O dau si la schimb, pot sa mai pun diferenta in anumite situatii. Ce imi doresc? Asta. Logan faza 2, gpl, argintiu, ac. Editat August 17, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Nu mi-e clara atitudinea lui Vasile referitoare la vanzarea de autovehicule pe forum, o sa-l intreb ca sa fiu sigur ca-i ok. Pana una alta pozele trebuiesc totusi puse aici. Spor. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Daca nu e voie, stergem. Merci! Link spre comentariu
Marian Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Stai putin ca habar n-am inca daca este sau nu voie, am intrebat si astept si eu raspunsul. Pana atunci ramane aici, trebui doar sa incerci sa pui o poza ceva... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 La 17.08.2018 la 15:05, Fan Elforum a spus: Link spre comentariu
PINTI Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Daca am vedea cumva si exteriorul ar fi foarte bine. Sunt interesat. Poze fata, spate , profil stanga si dreapta. PS. Era sa uit, ...Anul de nastere? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Va dau un link extern cu anuntul, in mesaj privat. Gasiti si numarul de telefon acolo si daca interesul ramane, facem si o intalnire. La fel voi proceda cu orice user interesat. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Fac un update, cu voia moderatorului si cu rugamintea de a nu se considera up. Domnul Pinti a primit toate referintele despre aceasta masina, inclusiv link-urile din elforum (cu fostele probleme, cu detalii financiare, etc) si link de pe site specializat in vanzari. A vazut poze si tot ce puteam oferi despre aceasta masina intr-un mod cat se poate de transparent. Dansul a decis ca masina nu este ce isi doreste. (Cu totii ne dorim una mai tanara ) Asa ca, anuntul ramane valabil. Maine cand voi putea face un up regulamentar, voi reface anuntul, voi include poze, link-uri interne si daca imi este permis, pun si un link extern. Nu mai stiu cum este regulamentul. Marian, se permite link de pe site-ul cu 3 litere? Dl. Vasile permite anunt auto? Il asigur ca nu va fi vreo inselatorie sau mai stiu eu ce tepe s-au dat pe-aici. La auto, oamenii se intalnesc, discuta, probeaza, agreeaza, SEMNEAZA, platesc, incaseaza, etc. Nu e ca o livrare in care sa primesti pietre in cutie. Multumesc pentru suport. Link spre comentariu
validae Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 (editat) Dacă pui poze reale stocate pe orice site de stocare e OK.Dar nu pune trimiteri la alt site de vânzări, că nu facem reclamă OLX-ului... O mașină trebuie prezentată din toate unghiurile, să vadă clar omul ce cumpără, că bordurile la același model de Logan sunt la fel, dar eventualele zgârieturi de pe caroserii diferă.... Editat August 21, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Multumesc. S-a raspuns la nelamurirea mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate