Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand Logan 1.4 MPI cu GPL

Vizitator

Postări Recomandate

Dacia Logan 1.4 MPI cu GPL. 8000 lei pentru colegii forumisti. In rest, e un picut mai scumpa. Detalii, poze in privat, la cerere. Nu are ac. O dau si la schimb, pot sa mai pun diferenta in anumite situatii. Ce imi doresc? AstaLogan faza 2, gpl, argintiu, ac.  

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

2

• validae

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu mi-e clara atitudinea lui Vasile referitoare la vanzarea de autovehicule pe forum, o sa-l intreb ca sa fiu sigur ca-i ok.

Pana una alta pozele trebuiesc totusi puse aici.

Spor.

Link spre comentariu

Daca am vedea cumva si exteriorul ar fi foarte bine.  Sunt interesat. 

Poze fata, spate , profil stanga si dreapta.  

PS.   Era sa uit, ...Anul de nastere?

Link spre comentariu

Va dau un link extern cu anuntul, in mesaj privat. Gasiti si numarul de telefon acolo si daca interesul ramane, facem si o intalnire. La fel voi proceda cu orice user interesat.

Link spre comentariu

Fac un update, cu voia moderatorului si cu rugamintea de a nu se considera up.

Domnul Pinti a primit toate referintele despre aceasta masina, inclusiv link-urile din elforum (cu fostele probleme, cu detalii financiare, etc) si link de pe site specializat in vanzari. A vazut poze si tot ce puteam oferi despre aceasta masina intr-un mod cat se poate de transparent. Dansul a decis ca masina nu este ce isi doreste. (Cu totii ne dorim una mai tanara :)) Asa ca, anuntul ramane valabil. Maine cand voi putea face un up regulamentar, voi reface anuntul, voi include poze, link-uri interne si daca imi este permis, pun si un link extern.

Nu mai stiu cum este regulamentul.

Marian, se permite link de pe site-ul cu 3 litere?

Dl. Vasile permite anunt auto?

Il asigur ca nu va fi vreo inselatorie sau mai stiu eu ce tepe s-au dat pe-aici. La auto, oamenii se intalnesc, discuta, probeaza, agreeaza, SEMNEAZA, platesc, incaseaza, etc. Nu e ca o livrare in care sa primesti pietre in cutie. Multumesc pentru suport.

Link spre comentariu

Dacă pui poze reale stocate pe orice site de stocare e OK.Dar nu pune trimiteri la alt site de vânzări, că nu facem reclamă OLX-ului...

O mașină trebuie prezentată din toate unghiurile, să vadă clar omul ce cumpără, că bordurile la același model de Logan sunt la fel, dar eventualele zgârieturi de pe caroserii diferă....

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări