Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema GeForce 8600GT

widoo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• widoo

3

• MifTy

1

• fulmoon

1

• edy_wheazel

1

Top autori în acest subiect

Din cate am vazut in poza are doar un radiator pasiv. S-ar putea sa se supraincalzeasca cand este mai solicitata. Daca ai scoasa carcasa ar fi bine sa o pui la loc pt. ca nu functioneaza sistemul de racire.

Link spre comentariu

Calculatorul e nou-nout, nu ar trebui sa aiba probleme, iar radiatorul, am pus mana pe el si nu se incalzeste asa tare.Faza ciudata e ca daca am doua jocuri deschise in acelasi timp, unul din ele se accelereaza foarte tare. La Counter de exemplu am fost banat fiindca adminul credea ca am coduri, pentru ca ma miscam prea repede pe harta.Dar daca ma joc normal, adica deschid doar un joc se misca bine n-am probleme.Intrebarea e : De ce cand am doua jocuri deschise unul din ele se accelereaza? E normal asa ceva?

Link spre comentariu

Se pare ca tu incerci sa rezolvi o curiozitate, nu o problema.Nu am mai auzit pe nimeni sa poata sa joace 2 jocuri simultan sau macar sa isi doreasca asta.Accelerarea se face un urma manipularii OpenGL-ului sau DirectDraw-ului.Nu intru in detalii pentru ca nu-si au rostul si e o chestie de blabla tehnic.Iti recomand sa te joci cate un joc pe rand si sa lasi experimentele.

Link spre comentariu

Calculatorul e nou-nout, nu ar trebui sa aiba probleme, iar radiatorul, am pus mana pe el si nu se incalzeste asa tare.

Faza ciudata e ca daca am doua jocuri deschise in acelasi timp, unul din ele se accelereaza foarte tare. La Counter de exemplu am fost banat fiindca adminul credea ca am coduri, pentru ca ma miscam prea repede pe harta.

Dar daca ma joc normal, adica deschid doar un joc se misca bine n-am probleme.

Intrebarea e : De ce cand am doua jocuri deschise unul din ele se accelereaza? E normal asa ceva?

cum dracu' să influenţezi serverul din placa ta video habar n-am!!!

să dai în timeout că jocul are probleme la rulare mai înţeleg, dar asta...

(am auzit multe prăpăstii până acum, dar asta e regina, nu alta!!!) :smt005 :smt005 :smt005

Link spre comentariu

Mifty stiu ca nu-ti vine sa crezi ,dar daca vrei iti fac si un filmulet pentru ca si eu am ramas prost cand am vazut.Mai nou am jucat doar Counter,fara nici un alt joc in acelasi timp si mi s-a accelerat iarasi. Eu cred ca placa video are o problema totusi. Se poate cumva sa fie placa prea noua pentru Counter? Fiindca in jocuri mai noi,gen Quake4 sau Heroes5 nu se accelereaza, merge foarte bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări