fane Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 ma puteti ajuta cu o metoda de deblocare la tv din titlu sasiu 11ak10-18 am incercat cu memorie goala nu merge si nu gasesc nimic pe net despre sasiul asta, informatiile sint foarte suptiri Link spre comentariu
surubarila Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Sanatate permanenta ! E blocat la modul descris in link-ul de mai jos ? https://www.elforum.info/topic/53614-deblocare-lifetech-sasiu-11ak10/ Di pacate nu se spune daca s-a rezolvat. Link spre comentariu
fane Postat August 16, 2018 Autor Partajează Postat August 16, 2018 Pentru programe dupa ce am rescris memoria cu ff in meniul Features am program look si tv look pe care le pot trece in on sau of dar in meniul instal am doar loked si nimic altceva nici macar o optiune de parola o sa incerc cu memorie scrisa cu 00 sa vad ce iese desi pe un sait rusesc spune ceva de inlocuire procesor din cita Rusa stiu eu gogu traduce cam aiurea Link spre comentariu
GYON Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Deblocare meniu instalare : se intra in meniu la features , se introduce codul 734 , apoi noul cod pe care il alegem , de ex. 0-0-0- moment in care meniul de instalare este disponibil. Link spre comentariu
fane Postat August 16, 2018 Autor Partajează Postat August 16, 2018 va multumesc pentru indicatii de codul cu 734 am gasit ceva dar nu si de metoda de intrare miine dimineata cind ajung la atelier incerc si metoda asta Link spre comentariu
fane Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 tv rezolvat nu vrut decit cu memorie goala scrisa 00 ,cu ff nu mergea si nici cu cod cum spunea dn Gyon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum