emil.gabor Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Intrebare de 1000 de puncte. Am demontat capul vertical, deoarece nu se invartea cand mergea freza. Am constatat urmatoarea problema: Rotile dintate nu se ating amandoua au 20 dinti . Probema este urmatoarea, daca cineva are cumva dat jos capul si poate numara dintii la ambele roti si din cap si de pe freza. Sau daca are cineva cartea tehnica si daca cumva in carte scrie ce roata dintata este (nr dinti si modulu) . Daca ma straduiesc pot sa fac una sau ambele roti dintate incat capul sa functioneze dar mi-as dorii sa nu schimb raportul. si turatia ce o scrie pe maneta sa fie si la cap. Link spre comentariu
Vizitator Laszlo Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Salut Emil, Uite schema cinematica si tabelul cu roti dintate: rotile notate cu 13, 14 => Modul2, 20 respectiv 23 de dinti Numai bine! Link spre comentariu
emil.gabor Postat August 25, 2018 Autor Partajează Postat August 25, 2018 Beton , ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum