Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Va curge lapte și miere partea a 3-a

Postări Recomandate

Cel sărac munceşte
Cel bogat îl exploatează
Militarul îi apară pe amândoi
Contribuabilul plăteşte pentru toţi trei
Vagabondul se odihneşte pentru toţi patru
Beţivul bea pentru toţi cinci
Bancherul îi escrochează pe toţi şase
Avocatul îi înşeală pe toţi şapte
Doctorul îi omoară pe toţi opt
Popa îi îngroapă pe toţi nouă
Politicianul trăieşte de pe urma tuturor celor zece !

Link spre comentariu

Adik " diviziunea sociala a muncii " . Pe - asta o dau peste cap toate regimurile " noi , revolutionare , inovatoare , democratice " . Produc mutatii de categorii sociale , cei de la tara devin oraseni , se fac fabrici unde nu era decat miriste , umpluta curand cu subproduse inutile si toxice , cartiere de beton unde era pasune , si in care se sta la coada la diverse , si seara se face politica la casa scarilor , toti stiu de toate despre ceilalti ... unii le " contabilizeaza " si le dau mai departe unde trebuie ... dezinteresat , din " patriotism " , sau remunerat etc . Suna cunoscut ? ...

P.S. - s - a omis cel care stie tot despre toti , institutionalizat . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cauza raului este prostia celor multi. Unde sunt "erbivore" multe, automat apar si "carnivorele". Sunt multi prosti, care nici macar nu sunt uniti intre ei. Popii sunt printre cei mai perversi, iar medicii sunt niste dobitoci cu aere si bine platiti. Am un dinte contra lor.

Link spre comentariu
1 hour ago, VAX said:

Cauza raului este prostia celor multi. Unde sunt "erbivore" multe, automat apar si "carnivorele". Sunt multi prosti, care nici macar nu sunt uniti intre ei. Popii sunt printre cei mai perversi, iar medicii sunt niste dobitoci cu aere si bine platiti. Am un dinte contra lor.

Atentie...! Si...STOMATOLOGUL este...medic !!:nerv(apropo de ''dintele'' tau ):ras: Ai (mare)grija ce-ti doresti...chiar s-ar putea sa ti se intample...:dsgfds

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Urasc lumea politica in totalitate  , cu politicieni , spectacole politice , blaturi , hotii si manipulare .

Daca ar fi sa aleg dupa doctrina si ideologie , probabil ca acel partid ar trebui sa fie un amestec de doctrine conservator , nationalist , liberal ( in sensul real ) .

Evident , doar idealistii cred inca in basme cu Fat Frumos , Pestisorul de Aur sau Zana Maseluta .

Link spre comentariu

Eu tin cu Partidul Meu, nu suport indoctrinarea si disciplina de partid, liguseala si pupincureala. In primava lui '90 m-am inscris la PNL. Am trecut pe la sediul judetean de catava ori si m-am linistit, am spalat putina. N-am votat din '92. Toate partidele au in spate servicii si in spatele serviciilor sunt marile puteri (la PSD mai mult SUA).

As tine cu partidul la care eu sa fiu dirijorul, sa pun in practica ideile proprii.

Link spre comentariu

Nu vă place deloc politica, dar ați comenta la nesfârșit pe tema asta.....păi asta înseamnă de fapt să faci politică.Și nu e permis pe forum, deși am făcut destule concesii pe multe topicuri. Cred că voi începe să dau penalizări celor care  redeschid ,,urmări,, ale topicurilor politice închise. 

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări