hpavictor Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Cel sărac munceşte Cel bogat îl exploatează Militarul îi apară pe amândoi Contribuabilul plăteşte pentru toţi trei Vagabondul se odihneşte pentru toţi patru Beţivul bea pentru toţi cinci Bancherul îi escrochează pe toţi şase Avocatul îi înşeală pe toţi şapte Doctorul îi omoară pe toţi opt Popa îi îngroapă pe toţi nouă Politicianul trăieşte de pe urma tuturor celor zece ! Link spre comentariu
gauss Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 (editat) Adik " diviziunea sociala a muncii " . Pe - asta o dau peste cap toate regimurile " noi , revolutionare , inovatoare , democratice " . Produc mutatii de categorii sociale , cei de la tara devin oraseni , se fac fabrici unde nu era decat miriste , umpluta curand cu subproduse inutile si toxice , cartiere de beton unde era pasune , si in care se sta la coada la diverse , si seara se face politica la casa scarilor , toti stiu de toate despre ceilalti ... unii le " contabilizeaza " si le dau mai departe unde trebuie ... dezinteresat , din " patriotism " , sau remunerat etc . Suna cunoscut ? ... P.S. - s - a omis cel care stie tot despre toti , institutionalizat . Editat August 15, 2018 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Cauza raului este prostia celor multi. Unde sunt "erbivore" multe, automat apar si "carnivorele". Sunt multi prosti, care nici macar nu sunt uniti intre ei. Popii sunt printre cei mai perversi, iar medicii sunt niste dobitoci cu aere si bine platiti. Am un dinte contra lor. Link spre comentariu
morocanosul Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 (editat) 1 hour ago, VAX said: Cauza raului este prostia celor multi. Unde sunt "erbivore" multe, automat apar si "carnivorele". Sunt multi prosti, care nici macar nu sunt uniti intre ei. Popii sunt printre cei mai perversi, iar medicii sunt niste dobitoci cu aere si bine platiti. Am un dinte contra lor. Atentie...! Si...STOMATOLOGUL este...medic !!(apropo de ''dintele'' tau ) Ai (mare)grija ce-ti doresti...chiar s-ar putea sa ti se intample... Editat August 15, 2018 de morocanosul Link spre comentariu
hpavictor Postat August 15, 2018 Autor Partajează Postat August 15, 2018 E medic , dar nu prea . E mai mult cosmetician . Link spre comentariu
area51 Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 9 minutes ago, Victor said: E medic , dar nu prea . E mai mult cosmetician . E mai mult nutritionist. E mai mult psiholog. Link spre comentariu
icar Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Quote Atentie...! Si...STOMATOLOGUL este...medic !! Si cind te gindesi ca-si face treaba in gura ta, fara sa te superi! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Ba inca il si platesti pt asta. Link spre comentariu
Sharky Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 se inchide si asta? Nu curge nimic. Puie MSD (merk sharp dome) Link spre comentariu
hpavictor Postat August 15, 2018 Autor Partajează Postat August 15, 2018 Uuie MSR si dacian soros si restului politicienilor , dar in ordine ! Daca tot trebuie sa se inchida ... sa se inchida . Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 (editat) Victor, din curiozitate, tu cu ce partid politic esti ? Esti un user deosebit pe forumul asta si tare mi-ar place sa stiu viziunea ta politica. Editat August 15, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
hpavictor Postat August 15, 2018 Autor Partajează Postat August 15, 2018 Urasc lumea politica in totalitate , cu politicieni , spectacole politice , blaturi , hotii si manipulare . Daca ar fi sa aleg dupa doctrina si ideologie , probabil ca acel partid ar trebui sa fie un amestec de doctrine : conservator , nationalist , liberal ( in sensul real ) . Evident , doar idealistii cred inca in basme cu Fat Frumos , Pestisorul de Aur sau Zana Maseluta . Link spre comentariu
VAX Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Eu tin cu Partidul Meu, nu suport indoctrinarea si disciplina de partid, liguseala si pupincureala. In primava lui '90 m-am inscris la PNL. Am trecut pe la sediul judetean de catava ori si m-am linistit, am spalat putina. N-am votat din '92. Toate partidele au in spate servicii si in spatele serviciilor sunt marile puteri (la PSD mai mult SUA). As tine cu partidul la care eu sa fiu dirijorul, sa pun in practica ideile proprii. Link spre comentariu
validae Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 (editat) Nu vă place deloc politica, dar ați comenta la nesfârșit pe tema asta.....păi asta înseamnă de fapt să faci politică.Și nu e permis pe forum, deși am făcut destule concesii pe multe topicuri. Cred că voi începe să dau penalizări celor care redeschid ,,urmări,, ale topicurilor politice închise. Editat August 16, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate