Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mainboard LD01B EAX61354204 ( 0 )

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor. As dori sa cumpar daca are careva vreo placa de baza functionala de la un TV LCD LG. Televizorul este model 32LD350-ZA si mainboardul are urmatoarele indicative: LD01B  EAX61354204 ( 0 ). Acest televizor mai este echipat cu urmatoarele:

-panel: T315HW04  V8 
-sursa: EAX61464001/8
-t-con: T370HW03  VB  CTRL  BD

Tot pe placa de baza mai scrie: EBR64582504WOTUNE5.

Aceasta placa ar necesita un reballing la procesor. Aveti poza placii de baza in attach. Astept oferte.

Mainboard LG.jpg

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

2

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu spun sa nu te complici cu placi de astea sa cumperi la mina a doua ca mai merge un pic si cedeaza procesorul mai exact bilele si atunci tot beleaua este spre tine , daca gasesti una noua atunci este alta problema sau una care nu a functionat mult si sa defectat display-ul altfel nui vad rostul

Link spre comentariu
On 8/14/2018 at 6:11 PM, ROBEERT said:

Buna ziua tuturor. As dori sa cumpar daca are careva vreo placa de baza functionala de la un TV LCD LG. Televizorul este model 32LD350-ZA si mainboardul are urmatoarele indicative: LD01B  EAX61354204 ( 0 ). Acest televizor mai este echipat cu urmatoarele:

-panel: T315HW04  V8 
-sursa: EAX61464001/8
-t-con: T370HW03  VB  CTRL  BD

Tot pe placa de baza mai scrie: EBR64582504WOTUNE5.

Aceasta placa ar necesita un reballing la procesor. Aveti poza placii de baza in attach. Astept oferte.

Mainboard LG.jpg

poza este a placi din tv si nu una culeasa de pe net,ca sa stiu eact ce cautati,posibil sa am 180lei plus transport,daca prezinta interes pentru dv,dati-mi de veste si sambata sau duminica seara va dau un raspuns

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Buna ziua. Poza este luata de pe net. Este exact ce-mi trebuie, Inclusiv pamblica LVDS este amplasata unde trebuie ( referitor la tipul de panel folosit ). Gasisem eu una, dar pamblica LVDS era lipita in randul de contacte de dedesupt, deci TV-ul era echipat cu alt tip de panel. Exact asa imi spusese si vanzatorul. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări