Vizitator toorkit Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Bună ziua,am un tv Thomas 51 TCB 063 tx defect și aș dori să-l repar cu ajutorul celor cu mai multă experiență și care sa mai întâlnit cu acest defect.Defectul constă în faptul că nu are rastru decâ foarte puțin în partea de sus apare imaginei cam de un deget iar după un timp dispare deci semnal ar fi,când învârt cu șurubelnița din trafu de înaltă apare cursa inversă cu dungile mai strânse sus si se lărgesc spre în jos,am schimbat jungla tda 8362 am schimbat și verticalul tda 3653b,și nici o schimbare,am o scemă dar nu-mi dă tensiunile mai deloc,ce mă sfătuiți să mai schimb,eu nu mai am idei,aștept ajutorul vostru. Link spre comentariu
validae Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 (editat) Vezi mai întâi ce șasiu are, după tipul de șasiu se găsește schema. Urmărește topicurile mai vechi, ca ăsta : Editat August 14, 2018 de validae Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Schimba cei doi electrolitici de langa tda 3653 >> 100 uf (flyback ) si cel de 220uf !! Preventiv se schimba si cei doi din sursa 10uf si 47uf Link spre comentariu
Vizitator toorkit Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 3 hours ago, dan-a2 said: Schimba cei doi electrolitici de langa tda 3653 >> 100 uf (flyback ) si cel de 220uf !! Preventiv se schimba si cei doi din sursa 10uf si 47uf Bună,am schimbat prima dată electroliticii din cadre final cadre,jungla nu cred să fie din sursă mai relevant o să fie văzând imaginea așa că o să atașez o poză Link spre comentariu
blazeu Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Cred ca daca il mutati la <Depanari TV> veti primi mai multe sugestii.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum