Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Thomas 51 TCB 063 tx

Vizitator toorkit

Postări Recomandate

Vizitator toorkit

Bună ziua,am un tv Thomas 51 TCB 063 tx defect și aș dori să-l repar cu ajutorul celor cu mai multă experiență și care sa mai întâlnit cu acest defect.Defectul constă în faptul că nu are rastru decâ foarte puțin în partea de sus apare imaginei cam de un deget iar după un timp dispare deci semnal ar fi,când învârt cu șurubelnița din trafu de înaltă apare cursa inversă cu dungile mai strânse sus si se lărgesc spre în jos,am schimbat jungla tda 8362 am schimbat și verticalul tda 3653b,și nici o schimbare,am o scemă dar nu-mi dă tensiunile mai deloc,ce mă sfătuiți să mai schimb,eu nu mai am idei,aștept ajutorul vostru.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

1

• validae

1

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vezi mai întâi ce șasiu are, după tipul de șasiu se găsește schema. Urmărește topicurile mai vechi, ca ăsta :

Editat de validae
Link spre comentariu

Schimba cei doi electrolitici  de langa  tda 3653   >> 100 uf  (flyback )  si cel de 220uf  !!

Preventiv se schimba  si cei doi din sursa  10uf si 47uf

Link spre comentariu
Vizitator toorkit
3 hours ago, dan-a2 said:

Schimba cei doi electrolitici  de langa  tda 3653   >> 100 uf  (flyback )  si cel de 220uf  !!

Preventiv se schimba  si cei doi din sursa  10uf si 47uf

Bună,am schimbat prima dată electroliticii din cadre final cadre,jungla nu cred să fie din sursă mai relevant o să fie văzând imaginea așa că o să atașez o poză

IMG-20180814-00080.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări