jianuadrian69 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Buna seara, vreau si eu putin ajutor pt o sursa industriala model JY-DC5124 nu pot vedea circuitele atat din partea primara cat si din cea secundara find sterse (se vad ca find polizate) poate cineva a mai depanat (reparat) o astfel de sursa . Multumesc anticipat. Link spre comentariu
sesebe Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Pai pune ceva poze cit mai clare ca asa după nume puține șanse. Dar ce problema are? Link spre comentariu
modoran Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Din pacate se practica la greu treaba asta cu stergerea seriilor circuitelor integrate, poti doar sa speri ca nu e vreunul defect. Mai bine spune ce problema are, de obicei se duce partea de "forta" intr-o sursa de alimentare. Link spre comentariu
jianuadrian69 Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 Atunci cand o alimentez licare doua leduri unul pe +12v si celalalt pe +24v Link spre comentariu
iop95 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Cel mai probabil e un controller in curent gen UCC 38xx si LM339 in secundar pentru PG. Langa traf e un cond electrolitic (cel mai mic). Verificati-l/schimbati-l. Link spre comentariu
sesebe Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Daca e cazul se poate scoate si schema ....nu-i chiar asa de complicata. Vezi ce ti-a recomandat colegul! Link spre comentariu
jianuadrian69 Postat August 16, 2018 Autor Partajează Postat August 16, 2018 Buna seara ,am scos condensatori electrolitici si acele bobine pt a putea vedea cu lupa inscriptionarea CI-lor la cel din primarul sursei am observat ceva inscriptionare adica o linie verticala groasa si doua cifre ( ll38???) la circuitul din secundar se distinge putin mai clar (LM ?24DG) . Deci primar este ceva gen uc38xx cum a zis D-nul Iop95 si in secundar bine cunoscutul LM324 ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum