Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa industriala identificare circuite

jianuadrian69

Postări Recomandate

Buna seara,  vreau si eu putin ajutor pt o sursa industriala model  JY-DC5124 nu pot vedea circuitele atat din partea primara cat si din cea  secundara find sterse (se vad ca find polizate) poate cineva a mai depanat (reparat)  o astfel de sursa . Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jianuadrian69

3

• sesebe

2

• iop95

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din pacate se practica la greu treaba asta cu stergerea seriilor circuitelor integrate, poti doar sa speri ca nu e vreunul defect.   Mai bine spune ce problema are, de obicei se duce partea de "forta" intr-o sursa de alimentare.

Link spre comentariu

Buna seara ,am scos  condensatori electrolitici si acele bobine pt a putea vedea cu lupa inscriptionarea  CI-lor la cel din primarul sursei am observat ceva inscriptionare  adica

o linie verticala groasa si doua cifre  ( ll38???)  la circuitul din secundar se distinge putin mai clar (LM ?24DG) . Deci primar este ceva gen uc38xx cum a zis D-nul Iop95  si     in  secundar  bine cunoscutul LM324 ? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări