Vizitator DGladiator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Salut la toata lumea, va rog mult sa ma ajutati.Am un traf toroidal de 600VA cu priza mediana de 2X35V(parca am mai adaugat cineva niste spire sau a scos normal era cam 2x24V).Nu prea ma pricep la trafuri, as dori daca se poate sa-mi spuna sau sa ma duc la cineva sa mi-l rebobineze.Vreau sa il folosesc pentru doua kit-uri cu cate 2 perechi de finali fiecare 2sc5200/2sa1943, intreb aici pentru ca mar interesa si care este tensiunea de alimentare pentru asa ceva, cel de la care le-am cumparat nu mi-a spus, am gasit totusi ceva asemanator la elprod.ro dar tinand cont de e vorba de 200w nu de 100w cred ca teniunea de alimentrare trebuie sa fie mai mare. Va rog mult sa ma ajuti. Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 studiaza un pic http://www.niqro.lx.ro/alim_sim.htm daca te hotarasti ce kit cumperi, vezi ce tensiune de alimentare ai nevoie si... calculezi tensiunea din secundar.... bafta PS: ti-am mutat postul de la AMPLIFICATOARE la INCEPATORI :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator DGladiator Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Mersi, sincer nu prea am stiu unde anume sa pun postul :yawinkle: ,a si apropo kiturile deja le am, fostul proprietar mi-a spus ca se alimenteaza la 50 V da iti dai seama ca ar spune orice ca sa isi vanda marfa. Am sa pun niste poze daca este necesar sa vedeti si voi despre ce e vorba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum