Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oala sub presiune Zilan ZLN6232

ionel sm

Postări Recomandate

Am cumparat aceasta oala de curand.In prospect apare ca are 14litri ,in realitate are 10litri.Probabil ca s-a inventat litru turcesc mai mic.Magazinele care ii fac reclama n-a vazut treaba asta sau importatorul?Ce facem noi romanii?Cum putem fi pacaliti in felul asta sau nu ne intereseaza.Cui as putea sa ma adresez macar sa nu mai ia si altii plasa?.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

5

• validae

3

Top autori în acest subiect

Protecției consumatorului (OPC).Deși ar trebui să returnați oala vânzătorului cât mai curând.Ați măsurat capacitatea până la semnul ,,Max,, sau până la capac ?

Editat de validae
Link spre comentariu

O duceti cu bonul inapoi si va dau banii pe ea sau alta de 14 litri. Daca nu vor, OPC. Trebuie inainte de OPC sa incercati remedierea amiabila. Am facut mai multe reclamatii, asa e cutuma. Daca nu vor amiabil, le trimiteti un mail ca sa aveti si dovada scrisa ca ati incercat sa schimbati amiabil. Cu printul de la mail atasat, descrieti cum nu au vrut sa o schimbe amiabil si asteptati scrisoarea acasa.

Link spre comentariu

E luata de pe ocazii.Nu pot sa o mai trimit inapoi.Costul transportului il suport eu si deja am facut modificare la o supapa sa-l folosesc in alte scopuri.Are inaltimea 26.In prospectul ei nu specifica dimensiunile ei si nici pe cutie.Eu cred ca este o clona.Uitati-va la poza ei.Emblema dupa oala nu se potriveste.https://www.okazii.ro/oala-presiune-zilan-14l-din-inox-a186397694     Nu am primit factura si nici certificat de garantie.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări