ionel sm Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Am cumparat aceasta oala de curand.In prospect apare ca are 14litri ,in realitate are 10litri.Probabil ca s-a inventat litru turcesc mai mic.Magazinele care ii fac reclama n-a vazut treaba asta sau importatorul?Ce facem noi romanii?Cum putem fi pacaliti in felul asta sau nu ne intereseaza.Cui as putea sa ma adresez macar sa nu mai ia si altii plasa?. Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 (editat) Protecției consumatorului (OPC).Deși ar trebui să returnați oala vânzătorului cât mai curând.Ați măsurat capacitatea până la semnul ,,Max,, sau până la capac ? Editat August 13, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 O duceti cu bonul inapoi si va dau banii pe ea sau alta de 14 litri. Daca nu vor, OPC. Trebuie inainte de OPC sa incercati remedierea amiabila. Am facut mai multe reclamatii, asa e cutuma. Daca nu vor amiabil, le trimiteti un mail ca sa aveti si dovada scrisa ca ati incercat sa schimbati amiabil. Cu printul de la mail atasat, descrieti cum nu au vrut sa o schimbe amiabil si asteptati scrisoarea acasa. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Si totusi, e inalta de 36cm si are diametrul de 24 cm? Ar cam da volumul daca e asa. https://m.emag.ro/oala-sub-presiune-inox-zilan-zln-6232-capacitate-14l-mixer-electric-pentru-spuma-lapte-cadou-zln-6232/pd/D339Q2BBM/ Link spre comentariu
ionel sm Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 (editat) E luata de pe ocazii.Nu pot sa o mai trimit inapoi.Costul transportului il suport eu si deja am facut modificare la o supapa sa-l folosesc in alte scopuri.Are inaltimea 26.In prospectul ei nu specifica dimensiunile ei si nici pe cutie.Eu cred ca este o clona.Uitati-va la poza ei.Emblema dupa oala nu se potriveste.https://www.okazii.ro/oala-presiune-zilan-14l-din-inox-a186397694 Nu am primit factura si nici certificat de garantie. Editat August 13, 2018 de ionel1959 Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Apoi, de ocazie ai luat-o, de ocazii s-o ții.....că de la un magazin serios nu puteai s-o cumperi.Acum rămâi cu experiența de ocazie. Link spre comentariu
ionel sm Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 Pare a fi firma dar de unde??!! Link spre comentariu
validae Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Uite doar una din firmele care vând așa ceva:https://www.emag.ro/oala-sub-presiune-inox-zilan-zln-6232-capacitate-14l-zln-6232/pd/DHNLNFBBM/ Link spre comentariu
ionel sm Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 Da dar acolo scrie doar diametru.As mai comanda una de aici dar parca am retineri. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Vrei sa ai doua la fel? Link spre comentariu
ionel sm Postat August 14, 2018 Autor Partajează Postat August 14, 2018 Nu par identice.Cel putin aici pot sa o returnez daca nu corespunde asteptarilor. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Ii dai userului un review negativ, ai alambicu' mai mic si gata... gasesti oale pe toate drumurile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum