Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipsă bara de luminozitate la S5 după revenirea la setările din fabrica

trasorv

Postări Recomandate

Salutare tuturor ,după o resetare la valorile din fabrica la Samsung galaxy s5 mi-a dispărut bara de luminozitate astfel că acum trebuie să intru în setări pentru a regla luminozitatea.  Am umblat în setări dar. ..nimic. 

Anterior restartului trăgeam de sus bara de comenzi și acolo aveam și bara de luminozitate.  Mă poate ajuta cineva cu un sfat  ? Mulțumesc 

image-of-3-e1531324376540.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• trasorv

4

• Bandi Szasz

2

• ort3ov

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Exista o optiune in setarile de notificari pt bara de luminozitate.

Settings -> Notification Panel sau Settings -> Display -> Notification Panel, depinde de versiunea de Android si trebuie sa fie acolo ca prima optiune "Brightness adjustment" care trebuie bifata. 

Link spre comentariu

Incearca sa instalezi aplicatia numita "Night Mode" by Bruno Barao de pe google play. Dupa instalare ii dai un start - stop si vezi daca iti apare la loc bara de luminozitate, daca apare la loc poti sa stergi aplicatia respectiva.  Aplicatia respectiva activa automat acea optiune de care ziceam mai sus, chiar daca nu apare in meniu poate reuseste sa-l activeze din andorid.

Link spre comentariu

Am încercat dar nu funcționează, dar am instalat altă aplicație și am obținut un brightness slider .....dar înainte nu aveam nevoie de o aplicație pentru așa ceva 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări