tiovidiu Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 In timp ce navigam pe FB mi-a aparut o reclama la o statie portabila CRT. Cautand pe internet am gasit ca exista CRT FP00, teoretic la aceleasi caracteristici ale unui Baofeng UV-5. Deoarece statia portabila pe care o am trebuie inlocuita m-ar interesa o parere despre acest model, sau in general altele de la aceeasi firma daca se merita sa iau, sau merg tot pe traditionalul Baofeng. Link spre comentariu
yo7lhe Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Salut, Din cate stiu CRT e un distribuitor european pentru statii chinezesti. Am avut contact cu statia CB cu logo-ul lor. Nu vad sa existe vre-o diferenta fata ce chinezismele cu alte marci. Cred ca doar pretul conteaza. Eu, la Baofeng, am facut schimb de antene, cele originale erau cel mult modeste. Link spre comentariu
tiovidiu Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 Si eu am observat acest lucru, am folosit o antena de Quasheng. Din cate vad designul este cam acelasi, dar ma interesa poate are cineva si a observat o diferenta, conteaza mult daca bateria sau antena sunt mai bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum