Vizitator Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Poate fi de fabrica sau facuta de cineva, nu ma intereseaza aspectul, sa fie bagata in ceva cutie, imi este necesara pentru incarcare scuter electric care functioneaza cu 3 baterii de 12V 7A legate in serie. Rog oferte aici in topic insotite de poze si pret final, nu imi place sa ma tiganesc. Pretul este pricipalul factor pentru o eventuala alegere. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Iti trebuie un redresor de 40v la minim 3 amperi ca sa se incarce in maxim 3 ore , pot sati fac eu unul la 100 ron daca esti de acord spunemi si ma apuc de el Link spre comentariu
Marian Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Tensiunea trebui sa fie de 43V, curentul 2-3A ar trebui sa fie deajuns, si neaparat regim de curent constant disponibil la sursa respectiva. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Va multumesc tuturor, am rezolvat deja, am cumparat una originala de fabrica de aici de pe forum, se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate