validae Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 De ce nu încerci ce ți-am propus eu ceva mai înainte ? Link spre comentariu
leo 17 Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 maine o sa ma mai joc cu el ,,o sa incerc si acesta varianta ,, Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Florinel, exact la " picul ala de poc " ma refeream, am avut ceva probleme de felul asta si daca esti putin atent....eu zic ca-l auzi ! Link spre comentariu
fane Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 la sasiile china am intinit defectul asta, personal dupa ceva chinuri am gasit tranzistorul care comanda trafo driver linii desi era bun la masuratori merita sa incercati si asta Link spre comentariu
leo 17 Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 o sa l schimb si eu ..pana acum am incercat orce Link spre comentariu
leo 17 Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 multumesc la toti pentru sfaturi ,,chinezeria a fost facuta ,,dupa ce am schimbat filtraje ,,tranzistori pe stabilizatoare 5v si 8v ,,draiver linii ,,si alte componente ,,problema a fost de la un condensator pe sursa c516 ,,470p/2kv ,,fiind langa o rezistenta de la caldurasa fisurat si facea probleme ,,dupa ce l am schimbat functioneaza de 3 ore fara probleme Link spre comentariu
surubarila Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Am "furat-o" si eu mai demult , vezi postarea din 20 Februarie 2017. https://www.elforum.info/topic/56602-probleme-deosebite-intilnite-in-depanari/?page=11 Link spre comentariu
leo 17 Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 rezolvarea a venit cand am auzit sunetul ciudat pe chopper cand sa inchis tv si sa redeschis ,,dupa verificarea inca odata pe sursa l am depistat pe inculpat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum