Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv crt everest model crte17t1p

leo 17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leo 17

17

• validae

4

• Florinel TV

4

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Florinel, exact la " picul ala de poc " ma refeream, am avut ceva probleme de felul asta si daca esti putin atent....eu zic ca-l auzi ! 

Link spre comentariu

la sasiile china am intinit defectul asta, personal  dupa ceva chinuri am gasit tranzistorul care comanda trafo driver linii desi era bun la masuratori merita sa incercati si asta

Link spre comentariu

multumesc la toti pentru sfaturi ,,chinezeria a fost facuta ,,dupa ce am schimbat filtraje ,,tranzistori pe stabilizatoare 5v si 8v ,,draiver linii ,,si alte componente ,,problema a fost de la un condensator pe sursa c516 ,,470p/2kv ,,fiind langa o rezistenta de la caldurasa fisurat si facea probleme ,,dupa ce l am schimbat functioneaza de 3 ore fara probleme 

Link spre comentariu

rezolvarea a venit cand am auzit sunetul ciudat pe chopper cand sa inchis tv si sa redeschis ,,dupa verificarea inca odata pe sursa l am depistat  pe inculpat 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări