Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caracteristici tranzistor mos-fet-CC1066

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut colegi si buna dimineata,am cautat pe net dupa acest mos- fet si nu am gasit nimic, ce puteti sa-mi spuneti despre el? este capsula gen BU508,va multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

7

• Nostalgic

2

• modoran

2

• nostrom

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Link spre comentariu
1 hour ago, modoran said:

Pai in poza aia e un 13009, care nici nu-i mosfet macar

Eu am spus mai sus ca asa arata capsula,nu ca acela este tranzistorul.

Link spre comentariu

N-ul gasesc decat in chineza,cred ca trebuie sa mananc un vagon de orez sa inteleg.:rade:

Edit moderator Nu-l găsesc....mama ei de ortografie.

Editat de validae
Link spre comentariu
42 minutes ago, Giorgi tv said:

N-ul gasesc decat in chineza,cred ca trebuie sa mananc un vagon de orez sa inteleg.

mai  intii  si  mai  intii  trebuie  sa  maninci  matale  zece  vagoane  de  orez  ca  sa  intelegi  limba  romana  si  abia  after  dupa aceea  poti  sa  maninci  cu  tot  cu  osii  si  boghiuri  si  vagonul  ala  destinat  limbii  chineze ...:rzb

in  alta  ordine  de  idei ...n-are  cine  sa-ti  dea  acel  data-sheet ,  pentru  ca  este  pus  sub  cheie  de  catre  fabricantul  siemens-apt ...asa  zisa  disponibilitate  a  lui  de  pe  site-ul  jotrin  este  doar  vraja marii  in  portul  garii  ... nu  este  decit  o  strategie  pur chinezeasca  de  a  atrage  potentialii  cumparatori  sa  faca  trafic  pe  site-ul   respectiv . 

sfatul  meu  este  sa  pui  un  mosfet  n channel   de  minim 600 de  volti ,  in  capsula  to247 ,  cu  un  curent  id maxim  cit  mai  mare  ,  un  pd maxim  cit  mai  mare   si  respectiv  un  fall time  cit  mai  mic  , iar  apoi  sa  faci  probe  concret  cu  respectivul  tranzistor  ,  ales  arbitrar ,  pentru  ca  pdf-ul  original  nu-l  vei  gasi  in  vecii vecilor  ...amin .  daca  tii  cu  tot  dinadinsul ,  chiar  pot  sa-ti  recomand  vreo  doua , trei  asemenea  trufandale ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări