Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clona pickit3 cu dsPIC33EP

Postări Recomandate

Ar trebuii, sunt clone fidele cu cel original. PICkit 3 fata de PICkit 2 contine doar un fell de bootloader, in momentul programarii MPLAB descarca softul necesar programarii unui anumit PIC si-l urca in  PICkit 3, numai dupa aceasta operatiune se incarca hex-ul care urmeaza sa fie programat in PIC-ul dorit, de cate ori se programeaza un PIC diferit se repeta pasii de re-programare a lui PICkit 3 pt modelul de PIC care urmeaza sa fie programat. Din moment ce clona contine doar acel bootloader orice PIC suportat de MPLAB / Pickit 3 original ar trebuii sa fie programabil si cu clona. Detin si eu o clona ca in link-ul postat si pana acuma nu am intampinat probleme cu el.

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu e mai simplu sa instalezi MPLAB IPE? De ce sa mai faci un alt proiect. Incarci hex-ul generat de orice compilator, conectezi si programezi. 

Acea clona mie mi-a crapat dupa cateva programari. Am cumparat apoi direct de la Microchip originalul. Daca esti student (o dovedesti cu o adresa de email de la facultate, daca ai) ai 25% reducere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări