RyanRo Postat August 25, 2018 Autor Partajează Postat August 25, 2018 Va salut,am multumit mai sus pentru intentie misuraelectronic ,si multumesc inca odata,despre telecomanda nu are rost sa mai pomenesc. In alta ordine de idei,nu am apelat la elforum degeaba,sunt sigur ca sunt aici persoane cu destula experienta in ce ma priveste,in ce priveste gradul meu de interes pentru a repara televizorul......nu are nici o legatura cu apicultura fie ea subterana ori .....spatiala. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 (editat) Probabil daca puneai la "servicii" in 3 zile era gata. Te suna un depanator, intelegea defectul si daca conveneati si la pret toti erau multumiti. REVIN: daca era unul standard de 54cm se vedea cu oscul pe semnalul video aparitia comenzilor OSD fara sa fie nevoie de tub sau bobina deflexie. Unul de 110 grd si 100 Hz cam greu fara bobina deflexie identica daca veneai doar cu placa. Editat August 25, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
RyanRo Postat August 26, 2018 Autor Partajează Postat August 26, 2018 Vin si cu el,cu toate ca televizor mai greu ca asta nu am avut,despre pret se poate discuta,banuiesc ca dupa o constatare. Link spre comentariu
RyanRo Postat August 28, 2018 Autor Partajează Postat August 28, 2018 Daca este vreun amator.....il vand pentru 160lei si......ma scap de batai de cap,poate cine il cumpara si-l va repara ulterior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum