Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv panasonic quintrix 72cm

RyanRo

Postări Recomandate

Nu e chiar așa Florinel ,eu sunt 100% că nu are treabă conzii cu defectul. Legat de reparație eu niciodată nu iau la reparat placi de tv cu doar TVul întreg.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, dan cod a spus:

Nu e chiar așa Florinel ,eu sunt 100% că nu are treabă conzii cu defectul. Legat de reparație eu niciodată nu iau la reparat placi de tv cu doar TVul întreg.

Uite ca eu repar ca am experienta sa repar fara tub

Link spre comentariu

Nu știu dacă ai experiența mai multa că mine,nici nu contează,eu nu iau doar placa fiindcă nu vreau altfel,mă respect eu pe mine și apoi clienții și fiindcă îmi permit asta. Repar și eu diferite placi fără tot aparatul dar doar ce vreau eu.

Link spre comentariu
Acum 5 minute, dan cod a spus:

Nu știu dacă ai experiența mai multa că mine,nici nu contează,eu nu iau doar placa fiindcă nu vreau altfel,mă respect eu pe mine și apoi clienții și fiindcă îmi permit asta. Repar și eu diferite placi fără tot aparatul dar doar ce vreau eu.

Poate nu am experienta ta sau poate am mai multa asta nu se stie niciodata , eu am reparat si placi de LCD , LED fara display chiar de aici pe forum si au fost toate pina acum cu succes , dar nu asta am spus , eu am experienta in placi la reparat fara tub luate de la clienti batrini si reparate la atelier si apoi montate la client in tv am reparat asemenea placi cu gramada astfel care nu pot veni la atelier si se milugesc pe acolo eu ii ajut si asa am adunat experienta ca experienta se aduna prin practica

Link spre comentariu

parerea  mea  sincera  este  ca  dump-ul  original  este  alterat .  ca  sa  eliminam  orice  fel  de  dubiu ,  evident  cu  acordul  dlui  ryanro ,  as  putea  sa-l  ajut  eu  in  felul  urmator ...  miine  am  drum  in  bucuresti  si  pot  sa  iau  telecomanda  CORECTA  101%   cu  mine .  la  prima  ora  ma  intilnesc  cu  domnia  sa  undeva  prin  bucuresti ,  ii  dau  telecomanda  sa  o  probeze  doar  ,  lasindu-mi  dinsul  o  garantie ,  ceva .  dupa  ce  face  proba  ,  tot  miine evident  , avind  in  vedere  ca  ramin  toata  ziua  in  bucuresti  ,     ma  suna  dupa  ce  o  probeaza   si  ne  intilnim  undeva  si  imi  returneaza  telecomanda ,  iar  eu  ii  returnez  garantia .   daca  are  masina  si  ma  duce  si  ma  si  intoarce  inapoi  de  unde  m-a  luat ,  atunci  garantia  iese  din  discutie .  nu  cer  absolut  nimic  pentru  aceasta  manevra  . 

in  felul  acesta ,  vom  sti  daca  e  din  telecomanda  sau  din  dump-ul  de  memorie ...:rzb

ps ...personal ,  mi  se  pare  o  idiotenie  fara  seaman  sa  trimita  cineva  DIN  BUCURESTI  , capitala  Romaniei  ,  o  placa  de  crt  ,  undeva  la  mama  naibii  in  moldova ,  ca  sa  ce ?  sa  rescrie  dump-ul  ?

pai ,  mai  tovarasi  care  aveti  voi  clienti  batrini  care  se  milogesc  de  voi  pentru  diverse  questii  ,   poate  nu  stiati ,  dar  INCA  exista  electronisti  de  valoare  in  CAPITALA  ROMANIEI ...

Link spre comentariu

Pe toti dracii de nu sunt cel putin chiaun :41,dupa toate cementurile,parerile,contradictiile,sunt in acelasi loc,multumesc pentru ideea de imprumut a unei telecomenzi insa sunt peste 100% la 100% sigur ca nu asta este problema,am mai spus deja ca am returnat o alta telecomanda noua crezand ca a mea este de vina,cu ambele defectul este identic.

Pana una alta....astept un depanator ce-i poate da de cap,multumesc.

Editat de RyanRo
Link spre comentariu

Du-l la un service și gata. Ceri mai intii detalii dacă se pot descurca cu un CRT și asta e.

Doar nu sperai sa il repari cu sfaturi de pe un forum fără a avea experienta în depanare. 

Link spre comentariu
La 21.08.2018 la 18:14, misuraelectronic a spus:

ps ...personal ,  mi  se  pare  o  idiotenie  fara  seaman  sa  trimita  cineva  DIN  BUCURESTI  , capitala  Romaniei  ,  o  placa  de  crt  ,  undeva  la  mama  naibii  in  moldova ,  ca  sa  ce ?  sa  rescrie  dump-ul  ?

pai ,  mai  tovarasi  care  aveti  voi  clienti  batrini  care  se  milogesc  de  voi  pentru  diverse  questii  ,   poate  nu  stiati ,  dar  INCA  exista  electronisti  de  valoare  in  CAPITALA  ROMANIEI ...

La noi in oras nu mai repara nimeni tv CRT si chiar crezi ca in Bucuresti mai repara cineva , mas cam indoi sa mai repare

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

La noi in oras nu mai repara nimeni tv CRT si chiar crezi ca in Bucuresti mai repara cineva , mas cam indoi sa mai repare

La noi cred că toți repara și CRTuri sau ce au astea pureci?păduchi?doar pe bani se fac. Culmea vinerea trecută am avut 5 CRTuri într-o zi. De mult nu a mai fost așa. Și în două ore maxim m-am jucat cu ele și am și făcut bani.

Link spre comentariu
2 hours ago, Florinel TV said:

La noi in oras nu mai repara nimeni tv CRT si chiar crezi ca in Bucuresti mai repara cineva , MAS cam indoi sa mai repare

poate  inca  nu  ati  aflat ,  dragi  tovarasi  si  prieteni  ,  dar  dupa  mintea  unor  alfabeti  cu  an  in  fatza ,  ora  exacta  in  electronica  din  Rsr   nu  se  mai  da  de  la  Bucuresti ,  ci  de  la  Costesti , judetul  Iasi ...:rzb

ps ... bag  de  seama  ca  pe  dl Ryanro  il  intereseaza  sa-si  repare  tvc-ul  la  fel  de  mult  cum  ma  intereseaza   pe  mine  cresterea  albinelor  in  imponderabilitate  .  nu  m-a  contactat  pe  pm ,  deci ... big  surprise ,  desi  am  vrut  sa-l  ajut  cu  un  sfat  cit  se  poate  de  pertinent  si  de  moka   ...ce  sa  vezi  ?   nu  am  avut  cum  sa  fac  asa  ceva ...ma  rog ,  e  treaba  dumisale ,  pe  mine  nu  ma  mai  intereseaza  ! ceea  ce  nu  stie  insa  domnia  sa  este  ca ...o  telecomanda  noua  nu  este  neaparat  si  buna  dpv  functional .  exista  cazuri  de  loturi  intregi ,  la  nivel  national  vindute  de  importatori ,  gata  defecte  de  noi .  dau  doar  3  exemple , ca  sa  nu  se  zica  virgula  ca  aberez ...

1---  p1672  ,  varianta  mica ,  in  vremurile  mai  de demult . 

2--   beko ,   varianta  12.5   sau  e1 . 

3--   nippon   cu  calendar .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
1 oră în urmă, misuraelectronic a spus:

poate  inca  nu  ati  aflat ,  dragi  tovarasi  si  prieteni  ,  dar  dupa  mintea  unor  alfabeti  cu  an  in  fatza ,  ora  exacta  in  electronica  din  Rsr   nu  se  mai  da  de  la  Bucuresti ,  ci  de  la  Costesti , judetul  Iasi ...:rzb

ps ... bag  de  seama  ca  pe  dl Ryanro  il  intereseaza  sa-si  repare  tvc-ul  la  fel  de  mult  cum  ma  intereseaza   pe  mine  cresterea  albinelor  in  imponderabilitate  .  nu  m-a  contactat  pe  pm ,  deci ... big  surprise ,  desi  am  vrut  sa-l  ajut  cu  un  sfat  cit  se  poate  de  pertinent  si  de  moka   ...ce  sa  vezi  ?   nu  am  avut  cum  sa  fac  asa  ceva ...ma  rog ,  e  treaba  dumisale ,  pe  mine  nu  ma  mai  intereseaza  ! ceea  ce  nu  stie  insa  domnia  sa  este  ca ...o  telecomanda  noua  nu  este  neaparat  si  buna  dpv  functional .  exista  cazuri  de  loturi  intregi ,  la  nivel  national  vindute  de  importatori ,  gata  defecte  de  noi .  dau  doar  3  exemple , ca  sa  nu  se  zica  virgula  ca  aberez ...

1---  p1672  ,  varianta  mica ,  in  vremurile  mai  de demult . 

2--   beko ,   varianta  12.5   sau  e1 . 

3--   nippon   cu  calendar .

Si ceausescu a avut 4 clase si a condus tara vad ca esti la fel bravo

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări