dan cod Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Nu e chiar așa Florinel ,eu sunt 100% că nu are treabă conzii cu defectul. Legat de reparație eu niciodată nu iau la reparat placi de tv cu doar TVul întreg. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Acum 3 minute, dan cod a spus: Nu e chiar așa Florinel ,eu sunt 100% că nu are treabă conzii cu defectul. Legat de reparație eu niciodată nu iau la reparat placi de tv cu doar TVul întreg. Uite ca eu repar ca am experienta sa repar fara tub Link spre comentariu
dan cod Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Nu știu dacă ai experiența mai multa că mine,nici nu contează,eu nu iau doar placa fiindcă nu vreau altfel,mă respect eu pe mine și apoi clienții și fiindcă îmi permit asta. Repar și eu diferite placi fără tot aparatul dar doar ce vreau eu. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 (editat) 7 hours ago, sesebe said: Pai nu asta zice Dan? Postare revizuita. Editat August 21, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Asta înseamnă memoria,mă rog conținutul din ea. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Acum 5 minute, dan cod a spus: Nu știu dacă ai experiența mai multa că mine,nici nu contează,eu nu iau doar placa fiindcă nu vreau altfel,mă respect eu pe mine și apoi clienții și fiindcă îmi permit asta. Repar și eu diferite placi fără tot aparatul dar doar ce vreau eu. Poate nu am experienta ta sau poate am mai multa asta nu se stie niciodata , eu am reparat si placi de LCD , LED fara display chiar de aici pe forum si au fost toate pina acum cu succes , dar nu asta am spus , eu am experienta in placi la reparat fara tub luate de la clienti batrini si reparate la atelier si apoi montate la client in tv am reparat asemenea placi cu gramada astfel care nu pot veni la atelier si se milugesc pe acolo eu ii ajut si asa am adunat experienta ca experienta se aduna prin practica Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 parerea mea sincera este ca dump-ul original este alterat . ca sa eliminam orice fel de dubiu , evident cu acordul dlui ryanro , as putea sa-l ajut eu in felul urmator ... miine am drum in bucuresti si pot sa iau telecomanda CORECTA 101% cu mine . la prima ora ma intilnesc cu domnia sa undeva prin bucuresti , ii dau telecomanda sa o probeze doar , lasindu-mi dinsul o garantie , ceva . dupa ce face proba , tot miine evident , avind in vedere ca ramin toata ziua in bucuresti , ma suna dupa ce o probeaza si ne intilnim undeva si imi returneaza telecomanda , iar eu ii returnez garantia . daca are masina si ma duce si ma si intoarce inapoi de unde m-a luat , atunci garantia iese din discutie . nu cer absolut nimic pentru aceasta manevra . in felul acesta , vom sti daca e din telecomanda sau din dump-ul de memorie ... ps ...personal , mi se pare o idiotenie fara seaman sa trimita cineva DIN BUCURESTI , capitala Romaniei , o placa de crt , undeva la mama naibii in moldova , ca sa ce ? sa rescrie dump-ul ? pai , mai tovarasi care aveti voi clienti batrini care se milogesc de voi pentru diverse questii , poate nu stiati , dar INCA exista electronisti de valoare in CAPITALA ROMANIEI ... 1 Link spre comentariu
RyanRo Postat August 22, 2018 Autor Partajează Postat August 22, 2018 (editat) Pe toti dracii de nu sunt cel putin chiaun ,dupa toate cementurile,parerile,contradictiile,sunt in acelasi loc,multumesc pentru ideea de imprumut a unei telecomenzi insa sunt peste 100% la 100% sigur ca nu asta este problema,am mai spus deja ca am returnat o alta telecomanda noua crezand ca a mea este de vina,cu ambele defectul este identic. Pana una alta....astept un depanator ce-i poate da de cap,multumesc. Editat August 22, 2018 de RyanRo Link spre comentariu
sesebe Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Du-l la un service și gata. Ceri mai intii detalii dacă se pot descurca cu un CRT și asta e. Doar nu sperai sa il repari cu sfaturi de pe un forum fără a avea experienta în depanare. 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 La 21.08.2018 la 18:14, misuraelectronic a spus: ps ...personal , mi se pare o idiotenie fara seaman sa trimita cineva DIN BUCURESTI , capitala Romaniei , o placa de crt , undeva la mama naibii in moldova , ca sa ce ? sa rescrie dump-ul ? pai , mai tovarasi care aveti voi clienti batrini care se milogesc de voi pentru diverse questii , poate nu stiati , dar INCA exista electronisti de valoare in CAPITALA ROMANIEI ... La noi in oras nu mai repara nimeni tv CRT si chiar crezi ca in Bucuresti mai repara cineva , mas cam indoi sa mai repare Link spre comentariu
Spitfire Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 http://ronielectronicservice.ro/ https://www.olx.ro/oferta/reparatii-service-tv-televizoare-led-lcd-plasma-crt-ID6T82g.html#cf334cf953;promoted Sunt destui care repara CRT, pe primul il cunosc personal, la amarasteni cu CRT-uri foarte vechi/ieftine face si gratis, in rest 50-100 lei... Link spre comentariu
dan cod Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: La noi in oras nu mai repara nimeni tv CRT si chiar crezi ca in Bucuresti mai repara cineva , mas cam indoi sa mai repare La noi cred că toți repara și CRTuri sau ce au astea pureci?păduchi?doar pe bani se fac. Culmea vinerea trecută am avut 5 CRTuri într-o zi. De mult nu a mai fost așa. Și în două ore maxim m-am jucat cu ele și am și făcut bani. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 (editat) 2 hours ago, Florinel TV said: La noi in oras nu mai repara nimeni tv CRT si chiar crezi ca in Bucuresti mai repara cineva , MAS cam indoi sa mai repare poate inca nu ati aflat , dragi tovarasi si prieteni , dar dupa mintea unor alfabeti cu an in fatza , ora exacta in electronica din Rsr nu se mai da de la Bucuresti , ci de la Costesti , judetul Iasi ... ps ... bag de seama ca pe dl Ryanro il intereseaza sa-si repare tvc-ul la fel de mult cum ma intereseaza pe mine cresterea albinelor in imponderabilitate . nu m-a contactat pe pm , deci ... big surprise , desi am vrut sa-l ajut cu un sfat cit se poate de pertinent si de moka ...ce sa vezi ? nu am avut cum sa fac asa ceva ...ma rog , e treaba dumisale , pe mine nu ma mai intereseaza ! ceea ce nu stie insa domnia sa este ca ...o telecomanda noua nu este neaparat si buna dpv functional . exista cazuri de loturi intregi , la nivel national vindute de importatori , gata defecte de noi . dau doar 3 exemple , ca sa nu se zica virgula ca aberez ... 1--- p1672 , varianta mica , in vremurile mai de demult . 2-- beko , varianta 12.5 sau e1 . 3-- nippon cu calendar . Editat August 23, 2018 de misuraelectronic Link spre comentariu
sesebe Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Si-o fi luat omul unul mai usurel.....dar lasa ca-l vedem iarasi intrebind peste 2-3 anisori cum se scimba LED-urile la panel. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: poate inca nu ati aflat , dragi tovarasi si prieteni , dar dupa mintea unor alfabeti cu an in fatza , ora exacta in electronica din Rsr nu se mai da de la Bucuresti , ci de la Costesti , judetul Iasi ... ps ... bag de seama ca pe dl Ryanro il intereseaza sa-si repare tvc-ul la fel de mult cum ma intereseaza pe mine cresterea albinelor in imponderabilitate . nu m-a contactat pe pm , deci ... big surprise , desi am vrut sa-l ajut cu un sfat cit se poate de pertinent si de moka ...ce sa vezi ? nu am avut cum sa fac asa ceva ...ma rog , e treaba dumisale , pe mine nu ma mai intereseaza ! ceea ce nu stie insa domnia sa este ca ...o telecomanda noua nu este neaparat si buna dpv functional . exista cazuri de loturi intregi , la nivel national vindute de importatori , gata defecte de noi . dau doar 3 exemple , ca sa nu se zica virgula ca aberez ... 1--- p1672 , varianta mica , in vremurile mai de demult . 2-- beko , varianta 12.5 sau e1 . 3-- nippon cu calendar . Si ceausescu a avut 4 clase si a condus tara vad ca esti la fel bravo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum