Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv panasonic quintrix 72cm

RyanRo

Postări Recomandate

Pffff ce contradictii si discutii am provocat,am sa incerc sa-i scot placa si impreuna cu o bere cu ciocolata am sa le aduc la doctorul ce sa oferit mai sus,multumesc inca odata.

Link spre comentariu

ATENTIE mare cand scoti "ciuperca" de FIT ! Tubul cinescop poate ramane incarcat cu 25KV chiar si o zi , doua din momentul ultimei opriri a TV-ului. Ca sa-ti fie mai usor cand ai sa pui placa inapoi , fa poze tuturor cuplelor pe care le scoti. N-am mai auzit de bere cu ciocolata.....poate o bere si o ciocolata ! Stii de gluma , desigur.

Link spre comentariu

Daca depanatorii autorizati nu au hotarat in ce bloc este defectul iar placa se pare ca nu prea are probleme cu conzii nu are rost sa incercam verificarea sursei. Despre memorie vad ca nu a amintit nimeni, nu poate fi si de acolo?

Fara tub eu rezolv doar sursa, baleiajele si sunetul, tot ce tine de imagine este mai dificil. Cand eram mai in forta aveam cateva tuburi pe care puneam bobine apropiate de ce avea tv-ul dar acestea au ajuns la Cora la deseuri.

Mai roaga-i pe colegi sa incerce o diagnosticare mai precisa.

Editat de Vizitator
Corectare greseli scriere
Link spre comentariu

Tv-ul n-are mari probleme...am vorbit personal cu RyanRo pe care il cunosc mai de mult timp ( o persoana deosebita si de treaba). Este functional doar ca nu afiseaza meniul de la Volum si MUTE. In rest celelalte meniuri le afiseaza.

L-as fi ajutat eu dar din pacate n-am timp...si decat sa aduca tv-ul la mine si sa zaca printr-un colt uitat de Dumnezeu...mai bine sa se ofere cineva care are timp. Eu plec dimineata si vin seara...iar cand stau acasa, am alte treburi mult mai urgent de rezolvat....nu vreau sa ma prinda iarna cu ele nerezolvate.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Salutare,am trimis mesaj in prv lui Miticamy pentru ca sa oferit sa ma ajute,insa nu a raspuns,probabil nu a observat.

Daca vede aici il rog sa-mi spuna unde si cand sa vin cu placa si ciocolata cu bere,multumesc mult.

Link spre comentariu

Si daca terminam ieri liceul si tot mi se parea ultraciudat defectul. Eu am afirmat de cateva ori ca urasc defectele date de memorie si pana am luat si eu un programator ieftin de la Craiova deja eram in vecinatatea lui 60 ani. Asa ca ma asteptam sa fiti mai aproape de o diagnosticare cat de cat rezonabila ca alfel o sa cred ca afisajul OSD este dependent de mai multi electrolitici. 

Am vazut mesajul si am raspuns aici acum 2 ore, daca se hotaraste ca de vina sunt condensatori oferta mea ramane valabila. Daca este pe partea digitala nu pot ajuta prea mult.

Link spre comentariu

Eu ramin pe partea cu telecomanda defecta. 

Dupa cum spuneam, sint fan TV Panasonic și am mai multe Tv-uri Panasonic acasă și pe la părinți. Unele au peste 15 ani de utilizare constanta și nici unul dintre ele nu are probleme cu condesatorii. 

In schimb am avut foarte multe probleme cu telecomenzile cumpărate. 

Pina nu testezi Tv-ul cu o telecomanda garantat ok nu te baga sa repari placa de baza. Cit timp unele comenzi de la telecomanda funcționează nu cred ca se pune problema de condesatori defecți. Cel mult poate fi o problema de SW dar tare ma îndoiesc și de asta. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Nu au cum sa fie defecte doua telecomenzi,tv-ul are simptome identice cu ambele,si bateriile sunt noi,oate totusi va aparea cineva care sa mai intalnit cu aceeasi problema.

Link spre comentariu
2 hours ago, dan cod said:

Daca telecomenzile sunt 100% bune eu as schimba dumpul prima data.

Daca depanatorii autorizati nu au hotarat in ce bloc este defectul iar placa se pare ca nu prea are probleme cu conzii nu are rost sa incercam verificarea sursei. Despre memorie vad ca nu a amintit nimeni, nu poate fi si de acolo?

Link spre comentariu

Eu as incerca si  o aplicatie remote pt telefon ( daca telefonul are port IR ), in felul acesta se elimina din discutie problema cu telecomanda.

Link spre comentariu
3 hours ago, dan cod said:

Daca telecomenzile sunt 100% bune eu as schimba dumpul prima data.

Asa zic si eu, dumpurile alterate dau defecte mult mai ciudate.....dar ce tot vorbim noi aici, ca mai e putin si se fac 4 pagini de topic....daca omul nu e de meserie, degeaba....

Link spre comentariu

Trimite placa la mine sa o rezolv eu , ca vad ca sunt sute de depanatori pe acest forum dar toti fug de un tv panasonic dar le place sa comenteze ca nu are treaba condesatori , eu am spus mai sus si o spun si aici ca am gasit codensatori defecti pe tv-uri panasonic , daca apasa pe voum plus si minus si reactioneaza ledul atunci cum sa fie telecomanda de vina , daca era telc. de vina atunci nu mai clipea ledul , offff ce grea este aceasta meserie pentru uni dintre noi :rade:

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări