RyanRo Postat August 10, 2018 Partajează Postat August 10, 2018 (editat) Va salut,va cer ajutorul in sensul ca tv-ul meu nu mai are sunet din telecomanda,ledul reciverului palpaie dar meniul cu + si - nu mai apare,in rest toate ok,nu demult am avut pb cu el,nu mai stia de telecomanda,ok,am curatat-o ca la carte ,am montat-o la loc,palpaia ledul dar nu lua nici o comanda. Astazi cu o telecomanda noua ,dupa cateva apasari ale butoanelor a inceput sa mearga,parca se gandea ce sa faca,poate se calibra cu ea,insa merg toate mai putin volumul si butonul mute. Am zis sa pun la incercare si telecomanda veche,acum dracie,merge,dar cu aceeasi problema,volumul si mute palpaie dar nu apar meniurile aferente,din tastele de pe tv volumul merge normal,va rog frumos sa ma ajutati,multumindu-va anticipat,numai bine. Telecomanda este cea lata cu clapeta jos. PS au mai fost probleme cu telecomanda,la butoanele de volum si am rezolvat cu folie de aluminiu,a mers ok cam doi ani,dupa care.......problemele de mai sus,multumesc. Editat August 10, 2018 de RyanRo Link spre comentariu
dan cod Postat August 10, 2018 Partajează Postat August 10, 2018 Trebuia spus exact tipul tvului și tipul telecomenzii folosite. Link spre comentariu
RyanRo Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Iata si detaliile solicitate,multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Trebuie schimbati condesatori din secundar sursa care face tensiunea de 3,3v sby si 5v sby Link spre comentariu
RyanRo Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 (editat) Iti multumesc mult Florinel,daca asa este.....imi trebuie un depanator:) Ai idee,cat ar putea costa totul,sa stiu daca merita reparat,vreau sa il vand cu 250lei Multumesc Editat August 12, 2018 de RyanRo Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Eu pentru sa repar asa ceva ar costa in jur de 60ron sau 70ron maxim asta in atelier la mine , dar la oras cred ca costa mai mult de atit acum depinde de tine si unde il duci la reparat , daca ai cui sal vinzi la suma de 250ron atunci merita o reparatie de 100ron , dar acum depinde daca ai cui sal vinzi si depinde si de tine daca iti convine , oricum aceste tv-uri sunt fffoarte bune fata de plasme LED sau LCD , doar sai convina la client ca multi fug de astea cu tub dar ei habar nu au ca copii care se uita la tv-uri cu LED nu stiu la cei supune ca la 20 de ani nu o sa mai vada corect daca se uita la tv LED de la 2 sau 3 ani Link spre comentariu
sesebe Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Nu sint sigur ca acei condesatori sint cu problema. Citi ani de utilizare are TV-ul? Am unul la tara ce merge aproape nonstop de 12 ani si nu are nici o problema cu condesatorii. Intimplator am si eu TV-uri Panasonic acasa la mine (sint fan TV Panasonic), unul chiar avea o telecomanda identica cu a ta. Din pacate telecomenzile care se gasesc de cumparat sint foarte foarte proaste. Pina la proba contrarie eu cred ca problema este din telecomanda. Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Și eu tind sa cred că telecomanda e problema Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 On 8/10/2018 at 2:21 PM, RyanRo said: Va salut,va cer ajutorul in sensul ca tv-ul meu nu mai are sunet din telecomanda,ledul reciverului palpaie dar meniul cu + si - nu mai apare,in rest toate ok,nu demult am avut pb cu el,nu mai stia de telecomanda,ok,am curatat-o ca la carte ,am montat-o la loc,palpaia ledul dar nu lua nici o comanda. Astazi cu o telecomanda noua ,dupa cateva apasari ale butoanelor a inceput sa mearga,parca se gandea ce sa faca,poate se calibra cu ea,insa merg toate mai putin volumul si butonul mute. Am zis sa pun la incercare si telecomanda veche,acum dracie,merge,dar cu aceeasi problema,volumul si mute palpaie dar nu apar meniurile aferente,din tastele de pe tv volumul merge normal,va rog frumos sa ma ajutati,multumindu-va anticipat,numai bine. Telecomanda este cea lata cu clapeta jos. PS au mai fost probleme cu telecomanda,la butoanele de volum si am rezolvat cu folie de aluminiu,a mers ok cam doi ani,dupa care.......problemele de mai sus,multumesc. Baterii noi la telecomanda ai pus? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Acum 6 ore, sesebe a spus: Nu sint sigur ca acei condesatori sint cu problema. Citi ani de utilizare are TV-ul? Am unul la tara ce merge aproape nonstop de 12 ani si nu are nici o problema cu condesatorii. Intimplator am si eu TV-uri Panasonic acasa la mine (sint fan TV Panasonic), unul chiar avea o telecomanda identica cu a ta. Din pacate telecomenzile care se gasesc de cumparat sint foarte foarte proaste. Pina la proba contrarie eu cred ca problema este din telecomanda. Odata ce palpaie ledul de la tv cind se apasa pe telecomanda si nu face tv-ul nici-o comanda atunci ghici cinei defect La 10.08.2018 la 14:21, RyanRo a spus: Va salut,va cer ajutorul in sensul ca tv-ul meu nu mai are sunet din telecomanda,ledul reciverului palpaie dar meniul cu + si - nu mai apare,in rest toate ok,nu demult am avut pb cu el,nu mai stia de telecomanda,ok,am curatat-o ca la carte ,am montat-o la loc,palpaia ledul dar nu lua nici o comanda. Astazi cu o telecomanda noua ,dupa cateva apasari ale butoanelor a inceput sa mearga,parca se gandea ce sa faca,poate se calibra cu ea,insa merg toate mai putin volumul si butonul mute. Am zis sa pun la incercare si telecomanda veche,acum dracie,merge,dar cu aceeasi problema,volumul si mute palpaie dar nu apar meniurile aferente,din tastele de pe tv volumul merge normal,va rog frumos sa ma ajutati,multumindu-va anticipat,numai bine. Telecomanda este cea lata cu clapeta jos. PS au mai fost probleme cu telecomanda,la butoanele de volum si am rezolvat cu folie de aluminiu,a mers ok cam doi ani,dupa care.......problemele de mai sus,multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Daca din taste merge corect,cine-i defect? Link spre comentariu
adydep Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Amplificatorul IR din tv. Link spre comentariu
sesebe Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 LED-ul la TV pilpiie intotdeauna cind primește o comanda chiar dacă acea comanda nu poate fi de odată corect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Daca este telecomanda originala nu are cum sa faca alte comenzi in veci vecilor , si gindeste daca senzorul ir se alimenteaza la 3,3v si tensiunea este de 2,4v de exemplu cum sa mai faca comanda , eu am patit asa ceva dar daca voi nu ati intilnit asta este Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 (editat) Omul a spus ca nici cu telecomanda noua nu merge, singura problema comuna ambelor telecomenzi ar fi ca a folosit aceleasi baterii uzate si la una si la alta, am patit odata de mult, facea doar unele comenzi, ......Si varianta lui Florin sta bine in "picioare" ca e comuna ambelor telecomenzi.....Asadar sa inceapa pariurile Editat August 13, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum