Vizitator boygenius Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Sal, am realizat montajul dupa schema prezentata in project 89 si am obtinut rezultate ff bune; pe scurt +/- 28V, din care am alimentat un TDA7294. Este o configuratie foarte stabila chiar daca nu are feedback, eu sunt multumit de randament!!! (din niste calcule facute rapid am det. peste 80% randament). Am realizat cablaju in Orcad. Pozele postate nu sunt prea bune din cauza aparaturi :smt088 . Cu un traf. recuperat dintr-o sursa de PC am reusit sa pot alim un TDA7294 la putere max. Link spre comentariu
Vizitator boygenius Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 imi cer scuze adminior ca am facut un topic nou cand nu era cazu (din greseala) nu am reusit sa-l sterg, va rg daca il puteti muta. :prayer: Link spre comentariu
petre_s Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 din miezul ala puteai alimenta si mai multe 7294 (depinde si ce sursa a fost), numai sa tina si tranzistorii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum