doru3160 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Just now, Victor said: Da , cu SIDOL . Unii au cam uitat ... oare se mai găsește lichidul -minune ? Pe langa SIDOL mai aveai nevoie si de o jucarie din textolit sau plastic de 1.5...2mm, lunga de cca30cm, care avea o decupatura de forma din poza.Altfel era mai greu de folosit lichidul minune... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Da , dispozitivul de lustruit nasturi . Link spre comentariu
doru3160 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Cine stie, cunoaste... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Vremuri grele ... Să ne întoarcem la știri fake . Link spre comentariu
morarul Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Acum 3 minute, Victor a spus: Vremuri grele ... ,,Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc, Nu mai rezist!" P.S. refrenul unui vechi slagar romanesc. Cine stie cunoaste! Să ne întoarcem la știri fake . ,, Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Acum 11 minute, morarul a spus: ,, Ai modificat un post de-al meu ... Rușine ! În sfârșit te-ai deconspirat . Oricum toți stiu cât valorezi . Link spre comentariu
validae Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Ai putea să și menționezi despre cine e vorba ? N-aș vrea să interpretez greșit ultima postare.... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Păi se vede , eu nu am citat textele manelelor , dar @morarul ... cu toată dragostea . Dacă aveam ceva să-ți reproșez , aflai deja prin intermediul mesageriei private . Nu e cazul , am renunțat de ceva timp să raportez posturi neconforme , știu că ești aproape singur în echipa de moderare , nu numai din motive de luna concediilor . De altfel , nu te poți lupta cu dobitocii , așa că anumiți useri ( se stiu ei ) au făcut ca acest forum să nu mai aibă valoarea de odinioară . Eu nu am interese comerciale , așa că ... sunt de acord cu Vasile . Actiunea Zero . Asta e viața . Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 Asta o fi știre fake ? Link spre comentariu
gauss Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 (editat) S - au mutat " retelele " de " socializare " aici ? ... Macar sa fi fost o mostra corect redactata . Editat August 13, 2018 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 (editat) Păi titlul subiectului spune tot . Unii înțeleg altceva ... dar e dreptul lor . Că de aia e democratură . Editat August 13, 2018 de Victor Corecție Link spre comentariu
gauss Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 (editat) Cred ca nu e fake news ... https://finance.yahoo.com/news/lira-extends-retreat-turkey-heads-211339490.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_13 Se intampla ( si ) pe langa noi . Implicatiile pot fi mai mari decat banuim . E doar varful ... a mai multor aisberg - uri . Cred ca se inscrie in orientarea noii politici internationale , am scris despre ea . Multi cred ca au painea si cutitul , e vremea sa confirme . Taind felii ! Care are ce ... Va fi o schimbare radicala . Buna , rea ? ... rabdare , tutun si cafea . Sau macar una din ele . Cafeaua poate fi ( si ) turceasca ... Editat August 13, 2018 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 Turcafleții s-au p_șat contra vântului ? Link spre comentariu
gauss Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 (editat) De mult . In repetate randuri . A scapat atentiei publice , ocupata cu coruptia - anticoruptia . Pipi a fost destul , si vantul puternic . Ca vine de peste ocean . Incercam ( mental ) sa vad o " reluare " cu kaka ... de , fantezii ! Sper sa fie numai atat , si doar in mintea mea . Parca , totusi , e ceva mai mult ... https://www.cotidianul.ro/erdogan-dolarii-si-gloantele/ Editat August 13, 2018 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate