Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Just now, Victor said:

Da , cu SIDOL .

Unii au cam  uitat ... oare se mai găsește lichidul -minune ? 

Pe langa SIDOL mai aveai nevoie si de o jucarie din textolit sau plastic de 1.5...2mm, lunga de cca30cm, care avea o decupatura de forma din poza.Altfel era mai greu de folosit lichidul minune...

Untitled.png

Link spre comentariu

Păi se vede , eu nu am citat  textele manelelor , dar @morarul  ... cu toată dragostea .

Dacă aveam ceva să-ți reproșez , aflai deja prin intermediul mesageriei private .

Nu e cazul , am renunțat de ceva timp  să raportez posturi neconforme , știu că ești aproape singur în echipa de moderare , nu numai din motive de luna concediilor .

De altfel , nu te poți lupta cu dobitocii , așa că anumiți useri ( se stiu ei ) au făcut ca acest forum să nu mai aibă  valoarea de odinioară .

Eu nu am interese comerciale , așa că ... sunt de acord cu Vasile .

Actiunea Zero :) .

Asta e viața .

Link spre comentariu

Cred ca nu e fake news ...

https://finance.yahoo.com/news/lira-extends-retreat-turkey-heads-211339490.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_13

Se intampla ( si ) pe langa noi . Implicatiile pot fi mai mari decat banuim . E doar varful ... a mai multor aisberg - uri . Cred ca se inscrie in orientarea noii politici internationale , am scris despre ea . Multi cred ca au painea si cutitul , e vremea sa confirme . Taind felii ! Care are ce ... Va fi o schimbare radicala . Buna , rea ? ... rabdare , tutun si cafea . Sau macar una din ele . Cafeaua poate fi ( si ) turceasca ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

De mult . In repetate randuri . A scapat atentiei publice , ocupata cu coruptia - anticoruptia . Pipi a fost destul , si vantul puternic . Ca vine de peste ocean . Incercam ( mental ) sa vad o " reluare " cu kaka ... de , fantezii ! Sper sa fie numai atat , si doar in mintea mea . Parca , totusi , e ceva mai mult ...

https://www.cotidianul.ro/erdogan-dolarii-si-gloantele/

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări