Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Ma rog ... ar merge si alte licori . Ideea ar fi ca ce - i prea mult , strica . Adik dispare flotabilitatea ... mult invocata de un fost sef al statului , vaporean ( la vedere ) , oricum purtator de epoleti . Culoarea lor nu e inca documentata ... ma rog , pentru marele public . 

Link spre comentariu

Nu-i fake. Alimentarele au fost luate cu asalt, a fost nevoie ca politia sa vina sa mentina ordinea. Un purtator de cuvânt al politiei a apelat la bunul simt al cumparatorilor: "Stati ,va rugam, ordonati la coada. S-au luat masuri de rationalizare, ca sa ajunga la toti. Începând de luna viitoare se va da pe cartela."

Link spre comentariu

Da ... dar dupa aceea se corecteaza ! De catre invatator , mentor , superior ... ce - o fi el acolo ! ... Cele mai bune , participa la fazele superioare ... si dupa selectie sant aduse la cunostiinta destinatarului , recte pulimea !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Citat:   dar mă uitam la ce aglomerație a fost zilele astea înPiața Victoriei și cred că la noi ar avea succes o bere făcută cu bacterii extrase din curul lui Iohannis

Dl. Vali, nu vezi cum nesimtenia se intinde tot mai mult in bietul forum al electronistilor (??!!) ? 

Link spre comentariu

Probabil sunt intro perioada de criza datorita sanatatii--azi a trebuit sa vina fratele sa-mi cumpere paine din cauza unei crize lombare adaugata la problemele mele vechi--dar cand vezi 3 inimioare atasate de 3 ingineri la comentariul de mai sus mai ca iti vine sa-ti iei lumea in cap.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 1 oră, gauss a spus:

Da ! Bleu - ciel ca ceru' ... dupa cum zicea un fost coleg ( cunoscator ) !

Uite cum arătau petlițele de soldat din trupele de securitate sau elev din cadrul școlilor de securitate și cele de ofițer de securitate , alaturi de un suport de grad ( locotenent major )  și însemnul de armă .

44f0ed68eb113670defe45a7a75dc515-5467464

92f67ffc19f5d31763029bbfeb40c9ca-5467464

a4561bacd0cc9b4ba03b49fdafe4fa9e-5467464

Link spre comentariu

Pai da ... Ma rog , cele " superioare " apareau destul de rar ( la vedere ) ... din motive , ... din motive ! Apropo de " suport " pentru grade si semn de arma , aveam prin niste cutii ( intr - o alta locatie ) niste epoleti care i - au aparut tatalui meu ... de productie sovietica , in locul matasii amestecate cu bumbac erau din fir metalic auriu , o lucratura cum rar se ( mai ) poate vedea astazi . Daca - i gasesc , voi posta foto . Nimic pro - sovietic , in acea perioada mai " circulau " , din diferite motive . Erau ( insa ) greu de intretinut , trebuind regulat frecati ( cu Sidol ) si lustruiti , feriti de umiditate etc . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări