eugenius Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Acum 9 ore, gauss a spus: Aia cu " message in a bottle " e de preferat . Numai ca e ( un pic ) anevoioasa , zgomotul pe lantul de comunicatie a devenit cam mare . Dacă pui mesajul într-o sticlă plină cu vin sunt mai multe șanse să fie găsit Link spre comentariu
gauss Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Ma rog ... ar merge si alte licori . Ideea ar fi ca ce - i prea mult , strica . Adik dispare flotabilitatea ... mult invocata de un fost sef al statului , vaporean ( la vedere ) , oricum purtator de epoleti . Culoarea lor nu e inca documentata ... ma rog , pentru marele public . Link spre comentariu
hpavictor Postat August 11, 2018 Autor Partajează Postat August 11, 2018 Păi sovieticii nu ofereau epoleți informatorilor pe care ii recrutau ... Poate indirect , adică informatorii purtau epoleții țării de origine ... Link spre comentariu
gauss Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Eeeee ... lucrurile s-au mai schimbat . Acum se poarta pachet complet ... in vest " lumea " e mai darnica . Mai pica si cate - o medalie , la vedere ... Link spre comentariu
alcon Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 On 8/10/2018 at 2:54 PM, Victor said: Știre prea scârboasă , prea Fake : https://m.adevarul.ro/news/stiri-ciudate/esenta-feminitatii-intr-o-bere-bacterii-vaginale-compania-poloneza-anunta-alte-bauturi-bdsm-1_5b6b221ddf52022f75271455/index.html?utm_source=realitatea2&utm_medium=http://adevarul.ro/news/stiri-ciudate/esenta-feminitatii-intr-o-bere-bacterii-vaginale-compania-poloneza-anunta-alte-bauturi-bdsm-1_5b6b221ddf52022f75271455/index.html&utm_campaign=CrossPromo Sunteti sigur? Link spre comentariu
franzm Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Nu-i fake. Alimentarele au fost luate cu asalt, a fost nevoie ca politia sa vina sa mentina ordinea. Un purtator de cuvânt al politiei a apelat la bunul simt al cumparatorilor: "Stati ,va rugam, ordonati la coada. S-au luat masuri de rationalizare, ca sa ajunga la toti. Începând de luna viitoare se va da pe cartela." Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Știrile se scriu ca la școală , adică compunere libera pe o temă impusă : Link spre comentariu
gauss Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 (editat) Da ... dar dupa aceea se corecteaza ! De catre invatator , mentor , superior ... ce - o fi el acolo ! ... Cele mai bune , participa la fazele superioare ... si dupa selectie sant aduse la cunostiinta destinatarului , recte pulimea ! Editat August 12, 2018 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 18 hours ago, gauss said: ...un fost sef al statului , vaporean ( la vedere ) , oricum purtator de epoleti . Culoarea lor nu e inca documentata ... ma rog , pentru marele public . Se asorta cu marea... Link spre comentariu
gauss Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 (editat) Da ! Bleu - ciel ca ceru' ... dupa cum zicea un fost coleg ( cunoscator ) ! Editat August 12, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Citat: dar mă uitam la ce aglomerație a fost zilele astea înPiața Victoriei și cred că la noi ar avea succes o bere făcută cu bacterii extrase din curul lui Iohannis Dl. Vali, nu vezi cum nesimtenia se intinde tot mai mult in bietul forum al electronistilor (??!!) ? Link spre comentariu
validae Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Am văzut și am luat măsura corespunzătoare....vă rog să continuați într-un mod civilizat. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 (editat) Probabil sunt intro perioada de criza datorita sanatatii--azi a trebuit sa vina fratele sa-mi cumpere paine din cauza unei crize lombare adaugata la problemele mele vechi--dar cand vezi 3 inimioare atasate de 3 ingineri la comentariul de mai sus mai ca iti vine sa-ti iei lumea in cap. Editat August 12, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Acum 1 oră, gauss a spus: Da ! Bleu - ciel ca ceru' ... dupa cum zicea un fost coleg ( cunoscator ) ! Uite cum arătau petlițele de soldat din trupele de securitate sau elev din cadrul școlilor de securitate și cele de ofițer de securitate , alaturi de un suport de grad ( locotenent major ) și însemnul de armă . Link spre comentariu
gauss Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 (editat) Pai da ... Ma rog , cele " superioare " apareau destul de rar ( la vedere ) ... din motive , ... din motive ! Apropo de " suport " pentru grade si semn de arma , aveam prin niste cutii ( intr - o alta locatie ) niste epoleti care i - au aparut tatalui meu ... de productie sovietica , in locul matasii amestecate cu bumbac erau din fir metalic auriu , o lucratura cum rar se ( mai ) poate vedea astazi . Daca - i gasesc , voi posta foto . Nimic pro - sovietic , in acea perioada mai " circulau " , din diferite motive . Erau ( insa ) greu de intretinut , trebuind regulat frecati ( cu Sidol ) si lustruiti , feriti de umiditate etc . Editat August 12, 2018 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate