Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 9 minute, gauss a spus:

O mica deosebire ar fi . " Substantele " erau ilegale , Facebook nu . O fi importanta ? ...

Tot ce e bun în viața asta e imoral, ilegal sau îngrașă :) Atât timp cât Facebook este util pentru a schimba guverne și ai îi face pe oameni să se spioneze singuri nu o să fie ilegal. Nici eu nu mai am Facebook de anul trecut, de țigări m-am lăsat acum 15 ani dar trebuie să recunosc că de Facebook a fost mai greu să mă las :26

Link spre comentariu

Eu nu cred ca " substantele " sant bune . Daca doriti ... nici Facebook - ul . Nu le vad nici o utilitate . Asta rational vorbind ... Ca provoaca placeri ( de diferite naturi ) , nu neg . Utilizatorii " stie " mai bine . Inca nu m - am lasat de tigari ( ultima oara ) , am precedente . Pauze de peste 1 an , ca si la postatul pe forum . Si o sa mai am ... din ambele . Cu Facebook - ul ... nu ma pot pronunta . Ca ar fi mai ... sau nu ! Constient si documentat ( eu asa fac ) , ... ca n - am fost membru !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Facebook-ul la inceput a cuprins populatia din toate categoriile de varsta. Odata cu trecerea timpului s-a fasat destul de mult. Cei care au peste 30 de ani l-au sters din lista de necesitati zilnice. La inceput, daca nu erai pe facebook nu existai! In timp s-a vazut ca de fapt era o abureala. Facebook-ul nu mai este ce era odata.

Link spre comentariu

Stii ce mi se pare curios ? Daca lumea nu mai sta pe facebook atunci pe ce sta ? Ca pe Skype in nici un caz, ca pe ala stau eu... si cu inca 2 prieteni, in rest nu mai gasesc pe nimeni care sa foloseasca asa ceva. Nu-mi spuneti ca oamenii nu mai au nevoie sa fie conectati intre ei, sa comunice, ca nu cred. Deci undeva ei stau...

Editat de Giuseppe Bagarella
Link spre comentariu

Stau la crasma, stau la un gratar, stau la cioace, doar e vara. Oamenii s-au bulucit pe facebook ca asa a fost atunci moda (publicitate puternica). In timp s-a vazut ca facebook-ul vine la pachet si cu niste rahaturi (spre exemplu prin tari cu apa calda sta si Fiscul pe facebook si cauta unde a fost lumea in vacanta si daca vacanta a fost decontata pe firma). Cum lumea este conectata s-a dus repede buhul ca facebook-ul nu-i chiar ok. 

Astazi foarte multi folosesc WHATSAPP.  Sunt si grupuri pe diferite domenii (in special posesorii auto de o anumita marca au grup pe whatsapp). 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Whatsapp-ul asta ce e ? ca nu am folositi niciodata. E tot un site de socializare sau e o aplicatie de chat dedicata ? Ce poti sa faci pe el ?

Eu sint in cautare de un nou program de chat pe care sa stea mai multi oameni, ca pe skype nu mai e nici dracu.

P.S:  Iti trebuie neaparat telefon ca sa intri pe el ?

Editat de Giuseppe Bagarella
Link spre comentariu
Acum 41 minute, Giuseppe Bagarella a spus:

Stii ce mi se pare curios ? Daca lumea nu mai sta pe facebook atunci pe ce sta ? Ca pe Skype in nici un caz, ca pe ala stau eu... si cu inca 2 prieteni, in rest nu mai gasesc pe nimeni care sa foloseasca asa ceva. Nu-mi spuneti ca oamenii nu mai au nevoie sa fie conectati intre ei, sa comunice, ca nu cred. Deci undeva ei stau...

pai foarte multi oameni au famile, servici, practica diverse sporturi, merg la pescuit si chiar intra in contact direct unii cu altii, nu pierd timpul aiurea asteptind sa treaca ziua si sa vina postasul!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Aia cu " message in a bottle " e de preferat . Numai ca e ( un pic ) anevoioasa , zgomotul pe lantul de comunicatie a devenit cam mare . Acopera semnalul util ... Recomand aia cu sucitorul ( facaletz ) , e si criptata ...plastic_oceans_full.jpg.7c9873d59ea873cead4681dc4fe88a02.jpg1579874484_AncientEncryptionAncientEgyptianinscriptionsfromaround1900BCEusedunusualsymbolstowriteindecipherably..thumb.jpg.17438c484be58fba2ef238ddf5c681e6.jpg

Editat de gauss
Link spre comentariu
2 hours ago, zedman said:

Poate ca sunt offtopic, dar nu m-am putut abtine... Ciomagul ca purtator de informatie, nu stiu daca e neaparat fake-news :-)

https://www.poezie.ro/index.php/prose/1806881/index.html

Cu voia dumneavoastra ... e o chestiune de fi ( diametru ) . Daca e altul la receptor , sigur se obtin FAKE NEWS . Ma rog ... eu am completat postarea d-lui Victor , cu ce m - am priceput si eu . Daca s - a simtit afectat in vreun fel , probabil ar fi reactionat . Nu e timpul trecut nici acum . Aaaa ... sa nu uit . Am folosit termenii sucitor ( facaletz ) . Ciomag e aportul dvs . , nu - mi asum paternitatea . Nici meritele ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări