gauss Postat August 11, 2018 Autor Partajează Postat August 11, 2018 (editat) Am primit pe mail o notificare privind o citare ( si postare ) , a unui domn din staff , caruia - i multumesc pentru efortul de a posta in topic , si pentru calitatea postarii . Din pacate , nu apare in topic . O fi la mine vreo " eroare " ? Cu siguranta . Eu nu pot decat sa presupun , altii sigur stiu mai mult(e) . Daca e nevoie , pot posta printuri . Eventual cu textul ... daca e necesar si am acordul domnului care a a postat . Sant si 8 ( opt ) foto . In fine ... P.S. - o mostra ( impersonala ) ... https://postimg.cc/image/dxyk3lkkr/ Editat August 11, 2018 de gauss Link spre comentariu
daniels Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 nu apare postarea cu 8 foto Link spre comentariu
gauss Postat August 11, 2018 Autor Partajează Postat August 11, 2018 (editat) Asta am scris si eu . Ma rog ... pe 3 randuri . Poate e cam mult ? Si am postat o mostra . Unde e neintelegerea ? ... Editat August 11, 2018 de gauss Link spre comentariu
George Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 (editat) Eu am postat acel mesaj si tot eu l-am sters din greseala. Am vrut sa-l editez si am incurcat butoanele, era destul de tarziu iar eu foarte obosit. O sa-l poztez din nou. Mai am pozele. Editat August 11, 2018 de George Link spre comentariu
George Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 (editat) On 8/9/2018 at 8:36 AM, gauss said: De la capre ... nu ! Din aia " prelucrata " de civeta ... da ! Ma rog , o tratatie cand am fost pe la neamuri , in USA . Au stricat orzul pe gascan ... nu mi s - a parut nimic excesiv , in sensul bun ( cafeaua import Vietnam ) ... Probabil trebuie o " cura " ... sau n - am inteles eu ce si cum ! http://epochtimes-romania.com/news/cutia-curiozitatilor-cea-mai-scumpa-cafea-din-lume-kopi-luwak---248705 Am baut si eu asa ceva, dar fara sa stiu. Am aflat pe urma ca a fost Kopi Luwak. Nici pe mine nu m-a impresionat. Mi s-a parut foarte aromata, dar aroma florala. Inca mai am cutia (poze cu ea mai jos). Cafeaua era intr-o punga vidata introdusa intr-un saculet textil auriu satinat. Nu mai am saculetul. In afara de partea aurie a cutiei, restul e acoperita cu catifea. Scuzati calitatea pozelor. Nu imi permit un telefon mai bun, dar imi permit sa beau cafea Kopi Luwak. Editat August 11, 2018 de George Link spre comentariu
icar Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 In saizeci si de ani, am baut cafea doar de trei ori. Si de fiecare data din obligatie! Si mi-a lasat un gust ...amar! Imi place doar cum miroase, sa o beau nu! Link spre comentariu
gauss Postat August 11, 2018 Autor Partajează Postat August 11, 2018 (editat) 1 hour ago, George said: Am baut si eu asa ceva, dar fara sa stiu. Am aflat pe urma ca a fost Kopi Luwak. Nici pe mine nu m-a impresionat. Mi s-a parut foarte aromata, dar aroma florala. Inca mai am cutia (poze cu ea mai jos). Cafeaua era intr-o punga vidata introdusa intr-un saculet textil auriu satinat. Nu mai am saculetul. In afara de partea aurie a cutiei, restul e acoperita cu catifea. Scuzati calitatea pozelor. Nu imi permit un telefon mai bun, dar imi permit sa beau cafea Kopi Luwak. Multumesc pentru reluarea postarii ... prinde bine in economia topicului . La chestiune , personal am reticente fata de partea culinara asiatica . Ma rog , din lipsa de obisnuinta si ( poate ) alta conceptie despre alimentatie . Am convingerea ca structura culinara a unui popor , zona geografica etc . , se implementeaza de la varste fragede la consumatori . Faceam vorbire despre vizita in USA ... am fost invitat la diferite carciumioare cu specific chinezesc , coreean , tailandez , mexican etc . Am refuzat politicos , si s - a gasit imediat remediul . Localuri ale unor romani ... cu mititei , fleici , zacusca , branzeturi , sarmale etc . M - am simtit mai bine , preparatele erau O.K. , chiar ingloband talent culinar . Si bine apreciate ... nu frecventau numai romani , am vazut multi din alte rase . Cam tot asa si cu cafeaua ... de care spuneti ca avea aroma florala . Asa e la asiatici , nu mai stii ce consumi , totul e amestecat si denaturat . Parere personala ... nativii si fanii considera aceasta forma suprema de rafinament culinar . Fiecare cu ale lui ... P .S . - frumoasa cutie ( ar merge " populata " cu ceva componente electronice " de suflet " ) ... eu am primit doar ceasca cu continut ! Editat August 11, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 La 10.08.2018 la 18:00, franzm a spus: Cel mai mare risc e însasi viata. Duce inevitabil la moarte. Filosofic ești mort imediat ce te naști Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 (editat) La 10.08.2018 la 17:57, Victor a spus: Fals . Era cu Ness Brasero ! Falsa denumirea.... Caffe Frappe se face cu cafea. Ness frappe se face cu Ness Ce Caffe Frappe este ăla cu Ness? Poate pentru necunoscători.... Te-am prins iar cu nechezolul Off topic. Înainte de revoluție am fost distribuitor "oficial" de Alvorada, Kent St.Moritz,Dumont, Salem, în cartierul Titan, nu puteam vinde cit aveam cerere, inclusiv în citeva restaurante din cartier, combinație cu ospatarii, un fel de mic Escobar al cafelei, mă distram cind Vinerea treceam să fac colecta din timpul săptămânii . Editat August 11, 2018 de viobio Link spre comentariu
hpavictor Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Acum 13 minute, Faust2018 a spus: Filosofic ești mort imediat ce te naști Uite aici explicația , sper sa nu fie prea complicată pentru unii useri : https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Pisica_lui_Schrödinger Link spre comentariu
gauss Postat August 11, 2018 Autor Partajează Postat August 11, 2018 (editat) Cu mâine zilele-ţi adaogi, Cu ieri viaţa ta o scazi ( Mihai Eminescu ... ) Editat August 11, 2018 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Mda . Viata e o boala mortala , cu transmisie sexuala ! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Just now, Victor said: ...cu transmisie sexuala ! Sau prin cardan. Transmiterea se face din gura-n gura, mai ales la psd. Link spre comentariu
morarul Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Acum 45 minute, doru3160 a spus: Sau prin cardan. Transmiterea se face din gura-n gura, mai ales la psd. Transmisia prin cardan este cea mai sigura metoda, dar cam rigida fata de transmisia prin curele sau prin lant. Transmisia din gura in gura, se numeste transmisie pe cale orala, a se vedea celebrul poem Miorita si alte balade populare specifice poporului roman. Noi sa fim sanatosi, ca belele curg! Sa aveti o seara frumoasa! Link spre comentariu
alcon Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 On 8/10/2018 at 5:57 PM, Victor said: Fals . Era cu Ness Brasero ! Cand il consumam eu prin 73 nu era facut cu ness-uri si nici cu inka sau nechezol, era asa mai pe natural. Link spre comentariu
Postări Recomandate