doru3160 Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 La 06.06.2024 la 21:48, maresaldeflota a spus: Iradierea este considerată sigură de organizații precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și Agenția pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA). Aceasta nu face fructele radioactive și nu alterează semnificativ valoarea lor nutritivă sau gustul. In functie de interesele economice, OMS poate aduce modificari la cele precizate. Acum consumati fara grija, OMS vegheaza. Link spre comentariu
carageae Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Ar fi interesant de aflat, daca aveti pe cineva in domeniu, ce influenta au radiatiile x sau gamma asupra drogurilor....asa putem primi un raspuns mai clar... Link spre comentariu
victor_cj Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Ce este testul cafelei pe care un manager îl folosește „la fiecare interviu de angajare”. „Nu te descurci, nu ești angajat” https://adevarul.ro/stil-de-viata/magazin/ce-este-testul-cafelei-pe-care-un-manager-il-2368970.html?utm_source=adevarul.ro&utm_medium=push&utm_campaign=22864 Link spre comentariu
victor_cj Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Cum prepari cafeaua care te ajută să dai jos kilogramele în plus. Care este ingredientul minune: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/cum-prepari-cafeaua-care-te-ajuta-sa-dai-jos-2363744.html Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 (editat) Acum 3 ore, victor_cj a spus: Cum prepari cafeaua care te ajută să dai jos kilogramele în plus. Care este ingredientul minune: https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/cum-prepari-cafeaua-care-te-ajuta-sa-dai-jos-2363744.html Dacă ai o cafea bună,este o blasfemie să o strici cu toate ingredientele alea. Unt de arahide, unt de palmier, scorțișoară, ciocolată, sirop de fructe etc, etc... O cafea slabă calitativ, dacă nu te lasă inima să o arunci, poate fi imbunătătită cu diverse, oricum nu ai ce strica. Părerea mea. Eu nici zahăr nu pun in cafea. Cred că cei care pun diverse in cafea sunt aceeași indivizi carea beau vin cu coca-cola. Se pare că singurul ingredient acceptat pt cafea este cardamon-ul, din păcate nu am incercat, nu știu ce să spun. Editat Iunie 16 de Ovidanie Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 Acum 22 minute, Ovidanie a spus: Se pare că singurul ingredient acceptat pt cafea este cardamon-ul, din păcate nu am incercat, nu știu ce să spun. Am baut o cafea la un arab prin anii 2000. Avea un gust deosebit fata de ce stiam eu ca trebuie sa fie o cafea. L-am intrebat si a zis ca pe langa cafea, nu stiu ce sortiment folosea, mai punea maramia. Cred ca am retinut bine. A trecut ceva vreme,dar gustul m-a marcat. Acum citind toate cele pe aici, mi-am adus aminte, si am cautat pe net. S-ar parea ca e tot o planta din ce am vazut. https://www.etsy.com/listing/1023691741/dry-sage-maramia-100-organic-1st-in-holy Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 doru3160.Se pare că e vorba de salvie,folosită de arabi şi pentru ceai-"maramieh"... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Acum 9 ore, Ovidanie a spus: ... singurul ingredient acceptat pt cafea este cardamon-ul, din păcate nu am incercat... Acu' 10 min am sunat un amic, individ care a lucrat vreo 10 ani pe la arabi, l-am rugat sa ma aiba in vedere cand mai procura cardamon, sa ma invite la o cafea, sa gust si eu, sa nu mor prost. Raspunsul amicului a fost: - Ai baut, cum, nu tii minte?? Da, bausem cafea cu hell, dar nu stiam ca hell si cardamon sunt unul si acelasi lucru. Intamplare amuzanta, cand tocmai turnase in cesti cafeaua cu hell, bate cineva la usa. Era o vecina, imbracata in capot, ciripea vesela: -Ai facut cafea cu hell? Te-ai gandit si la mine? Cand m-a vazuut, a fost o clipa descumpanita, dar pana sa-si revina am luat ceasca cu cafea si am plecat. Am lasat porumbeii sa bea cafeaua in tihna. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 O sa încerc și eu sa vad dacă merge și la vecina mea... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se implineasca. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Sa te audă cel de sus...are numai 39 ani, și are și capot. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Cafeaua cu cardamon e un pic mai ciudată pentru că e un pic picant acel condiment,dar ca tonic nervos e excelent. Link spre comentariu
Postări Recomandate