Vizitator Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Am băut ieri o cana din ea, 250-300 ml cu 3 lingurite puse (no sugar) si de-abia am adormit asta! Chiar ca e strong! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2018 (editat) Pai da ... Ce sa zic , eu am declarat ca o prepar ( cafeaua ) stil americanesc ... mai " lunga ". Si beau ( din ea ) cam toata ziua ... mai multe preparari . Spre deosebire de practica italiana , sau arabeasca ... o cescuta din juma' de pachet ... P.S. - mi - a placut aroma ... destul de subtila , dar pregnanta si bine definita . ( Sper sa nu dau in vreo " audiofilie " cofeinica ... ) . Editat Octombrie 22, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 "Audiofilie" cofeinica, da chiar are o aroma... la imceput se vede gustul tare si faptul ca e prajita bine si de ce nu are o maturitate in gust. Ps. eu fierb apa bine in clocot si o torn peste cafea in cana si mestec, mie mi se pare mai savuroasa asa! (bine ca nu necesita si ceva condensatori ) Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2018 (editat) Cam tot asa ... oarecum ! Fierb apa in ibricul de cupru ( nu stiu daca e electrotehnic sau alte calitati ... ) secular , sting focul la clocotire , si pun cafeaua cu lingurita in ibric ... pe care - l acopar , sa se infuzeze ... cam 10 min . Dupa aceea , la cani ... consuma toata familia ( eu , sotia si mama ... ) . P.S. - am luat o punga ( de proba ) ... sotia si - a facut drum si a suplimentat . Consuma ( destula ) si la job ... ca si mine . Nu mai santem asa tineri ... dar la fel de viciosi . Ca asa e cafeaua ... , cica viciu ! Editat Octombrie 22, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Rutină! Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Intotdeauna vor fi pareri pro si contra . Daca tot santem ( voluntar ) de o parte ... , macar obiectul controversei sa fie bun . Adik cafeaua ! Ma duc sa mai fierb niste apa ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 https://www.nutritionadvance.com/chlorogenic-acid-health-benefits/ Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2018 (editat) La cei care sant in pericol sa dea coltzu' , din diferite cauze ( mai ales violente ) , li se injecteaza si cate - o cofeina ... Editat Octombrie 25, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 (editat) Vin oare (?) vremuri grele ? ... http://time.com/5318245/coffee-industry-climate-change/ Editat Noiembrie 12, 2018 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 On 11/12/2018 at 2:45 PM, gauss said: Vin oare (?) vremuri grele ? ... Probabil ca da, observ ca anumite feluri de cafea va sunt necunoscute si de neacceptat, eu doar le semnalez... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 (editat) Daca sant necunoscute , oarecum sant si de neacceptat . Decizia acceptarii se ia dupa ce devin cunoscute . Sincer , nu mi - am propus sa testez toate marcile si prezentarile de pe piata . Cumpar oarecum la intamplare , dupa inspiratie ... dupa starea de moment , mai adesea fara un motiv plauzibil . Asadar ... P.S. - daca va referiti la " cafelele " anterioare din topic , mai gust cate una ... , ca e de unde ! Editat Noiembrie 13, 2018 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 (editat) Provizie reinoita , la modelul respectiv : Destul de tare ( nota 9 ) , gust ferm ( espresso ) , aroma multumitoare ( 100 % arabica ) . Merge pe frigul de afara ... , dimineata minus 13 , acum minus 9 ... Editat Ianuarie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2021 Partajează Postat Februarie 6, 2021 Nu mă așteptam să fie așa bună Link spre comentariu
icar Postat Februarie 7, 2021 Partajează Postat Februarie 7, 2021 Si...de ce e bio? In afara de pret! Link spre comentariu
Postări Recomandate