Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cafeaua ...

Postări Recomandate

Pai da ... Ce sa zic , eu am declarat ca o prepar ( cafeaua ) stil americanesc ... mai " lunga ". Si beau ( din ea ) cam toata ziua ... mai multe preparari . Spre deosebire de practica italiana , sau arabeasca ... o cescuta din juma' de pachet ...

P.S. -  mi - a placut aroma ... destul de subtila , dar pregnanta si bine definita . ( Sper sa nu dau in vreo " audiofilie " cofeinica ... ) .

Editat de gauss
Link spre comentariu

"Audiofilie" cofeinica:hdgfhgdf, da chiar are o aroma... la imceput se vede gustul tare si faptul ca e prajita bine si de ce nu are o maturitate in gust. Ps. eu fierb apa bine in clocot si o torn peste cafea in cana si mestec, mie mi se pare mai savuroasa asa! (bine ca nu necesita si ceva condensatori :)

Link spre comentariu

Cam tot asa ... oarecum ! Fierb apa in ibricul de cupru ( nu stiu daca e electrotehnic sau alte calitati ... ) secular , sting focul la clocotire , si pun cafeaua cu lingurita in ibric ... pe care - l acopar , sa se infuzeze ... cam 10 min . Dupa aceea , la cani ... consuma toata familia ( eu , sotia si mama ... ) .

P.S. - am luat o punga ( de proba ) ... sotia si - a facut drum si a suplimentat . Consuma ( destula ) si la job ... ca si mine . Nu mai santem asa tineri ... dar la fel de viciosi . Ca asa e cafeaua ... , cica viciu !

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Daca sant necunoscute , oarecum sant si de neacceptat . Decizia acceptarii se ia dupa ce devin cunoscute . Sincer , nu mi - am propus sa testez toate marcile si prezentarile de pe piata . Cumpar oarecum la intamplare , dupa inspiratie ... dupa starea de moment , mai adesea fara un motiv plauzibil . Asadar ...

P.S. - daca va referiti la " cafelele " anterioare din topic , mai gust cate una ... , ca e de unde !

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări