costi002 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Salutare, as dori sa achiziționez un convertor audio de la optic (ce iese din TV) la 5.1 (ce intra într-un sistem audio). Pe la noi nu am găsit decât unul (audio gear)- Convertor Audio Digital - Analog 5.1 cu decodare AC3 (Dolby Digital) si DTS la prețul de aprox 240 Ron cu transport și conectica incluse. O fi OK, aveti alte recomandări, dar sa poată fi luat din tara? Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Un coleg avea si euroscart si a tras sunetul de acolo. Dar cu 5.1 nu s-ar pupa 100%. Link spre comentariu
sesebe Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Dacă decodarile cu care se lauda merg bine atunci se merita dar aici mai intervine și felul cum suna și cit de mofturos in privința sunetului ești tu. Dacă e un magazin online îl iei, probezi, și dacă nu merge bine îl trimiți înapoi. Link spre comentariu
costi002 Postat August 9, 2018 Autor Partajează Postat August 9, 2018 Pe scart merge acum, dar e păcat să nu folosesc la potențialul maxim acel sistem. Prea mofturos nu sunt în privința calității sunetului. Sunt curios daca cele 6 canale audio sunt folosite din plin pe canalele de televiziune HD în timpul filmelor. Oare se poate modifica volumul doar din telecomanda televizorului sau trebuie sa am 2 telecomenzi după mine? Mulțumesc. Link spre comentariu
modoran Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 tv-urile nu scot 5.1 pe iesirea aia optica, ci doar stereo. Pe hdmi ai 5.1 si alte minuni din astea, daca suporta. Link spre comentariu
costi002 Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 Salut, până la urmă am cumpărat un convertor. L-am găsit la 170 Ron. Nu pot spune decât că merge așa cum mă așteptam, fiecare canal face ceea ce are de făcut. Pe canalele HD, trebuie selectată limba engleză și te simți ca în cinema. Volumul nu poate fi reglat din telecomanda tv-ului dar o voi rezolva si pe aceasta în curând. Mulțumesc pentru atenție și sfaturi. Weekend minunat! Link spre comentariu
AdR!@N Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Salut, Poti sa dai cateva detalii despre convertor? si de unde l-ai cumparat? Si eu sunt interesat de unul tot pt legatura intre TV si sistem 5.1. Multumesc! Link spre comentariu
costi002 Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 (editat) Salut, ti-am raspuns prin privat de unde l-am luat, sa nu fac reclama. Pana acum a functionat bine, nimic de reprosat. Mai jos, e link-ul echipamentului respectiv. Toate bune. https://ibb.co/d3M1s9 Editat Septembrie 12, 2018 de costi002 Link spre comentariu
AdR!@N Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Am primit. Mulrumesc mult! Numai bine! Adrian Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum