Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare convertor de la cablu optic la rca 5.1

costi002

Postări Recomandate

Salutare, as dori sa achiziționez un convertor audio de la optic (ce iese din TV) la 5.1 (ce intra într-un sistem audio). Pe la noi nu am găsit decât unul (audio gear)- Convertor Audio Digital - Analog 5.1 cu decodare AC3 (Dolby Digital) si DTS la prețul de aprox 240 Ron cu transport  și conectica incluse.

O fi OK, aveti alte recomandări, dar sa poată fi luat din tara?

Mulțumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

4

• AdR!@N

2

• sesebe

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Dacă decodarile cu care se lauda merg bine atunci se merita dar aici mai intervine și felul cum suna și cit de mofturos in privința sunetului ești tu. 

Dacă e un magazin online îl iei, probezi, și dacă nu merge bine îl trimiți înapoi. 

Link spre comentariu

Pe scart merge acum, dar e păcat să nu folosesc la potențialul maxim acel sistem. Prea mofturos nu sunt în privința calității sunetului. Sunt curios daca cele 6 canale audio sunt folosite din plin pe canalele de televiziune HD în timpul filmelor. Oare se poate modifica volumul doar din telecomanda televizorului sau trebuie sa am 2 telecomenzi după mine?

Mulțumesc.

Link spre comentariu

Salut, până la urmă am cumpărat un convertor. L-am găsit la 170 Ron. Nu pot spune decât că merge așa cum mă așteptam, fiecare canal face ceea ce are de făcut. Pe canalele HD, trebuie selectată limba engleză și te simți ca în cinema. Volumul nu poate fi reglat din telecomanda tv-ului dar o voi rezolva si pe aceasta în curând.

Mulțumesc pentru atenție și sfaturi.

Weekend minunat!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări