Vizitator tyc Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Sch e postata mai sus cu ceva randuri de EFTIMIE ,pt 12V elimini regulatorul - legi plusul direct pe pinul 7 .Sau faci aia cu 555 ,sub 5000rpm e cam greu sa cobori cu acest motor. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Va salut am gasit schema am facut-o si eu merge super. Link spre comentariu
mcross Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Excelent! Multumesc! Ma apuc sa modific valorile pe schema redesenata si o postez pentru cine mai doreste s-o construiasca.Totusi am cateva nelamuriri si anume:-valoarea de 48K este critica sau merge si 47K?-cursorul lui S4 este legat la pinul 2 sau 8? Initial a fost desenat ca fiind legat la pinul 8, apoi ati corectat pentru pinul 2?-pentru condensatorul de 10uF merge unul polarizat si daca da, plusul va fi la pinul 2? Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 48K nu e critica,merge 47k,sau alta valoare;din ea si condul din pin 4,se stabileste frecventa oscilatorului,care nu e critica.Cursorul e la pin 2,condul e nepolarizat;posibil sa mearga si polarizat,n-am incercat. Link spre comentariu
mcross Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Am refacut desenul cu schema.Sper tare mult ca nu am gresit nimic. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Se poate folosi si alta frecventaTotodata, daca motorul se incalzeste cam tare (adica ca si cum ar fi alimentat la maxim), ar trebui inseriata o bobina (intre mos si motor).Daca se mai pune si un cond in paralel cu motorul, devine clasica sursa step down (buck) Link spre comentariu
mirceacra Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Pana la urma s-a mai gasit schema corecta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum