Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

anulare protectie lampi lcd lg

adam stefan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adam stefan

4

• dan-a2

1

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

50 minutes ago, Florinel TV said:

Anulare protectie la BD9270F  se pune pin13 la masa cu o rezistenta de 10kΩ

scuze de exprimare am conectat pin 13 la masa prin rez de 10 k   nu direct la masa

Link spre comentariu
On 8/8/2018 at 11:14 AM, adam stefan said:

scuze de exprimare am conectat pin 13 la masa prin rez de 10 k   nu direct la masa

asa e se anuleaza protectia cu 10k pin 13 la masa  numai ca la mine problema era ci  dupa aprox 10min se incalzea fff mult si mergea intrerupt   am schimbat ci si e ok o zi frumoasa

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va salut,prin anularea protectiei doar depistati cauza,dar nu si problema permanenta.Sincer am trecut si eu la o faza cu ledul pus la protectie dar nu tine.E bine ca ati rezolvato pana la urma.:aplauze

Link spre comentariu

la multe modele anularea protectiei tine,dar e vorba sa anulezi protectia doar la cele cu ,,lampi obosite,, daca anulezi protectia din alte cauze cum ar fi traf intterupt,spire in scurt,traf strapuns,scapari la masa etc e normal sa nu tina si nu e recomandat,se poate lasa cu ,,fum,,

Link spre comentariu

Asa e, recomandat este cind ai lampii uzate fara defecte la capete, de aceea e bine sa desfaci displayul si sa vezi exact starea lampi(lampilor), altfel se poate lasa cu nenorociri mari pentru proprietar......pina la :mort

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări