Vizitator bursuc vasile Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Posed o cameră web pe care srie :- - - - - - - - - - - - - - SIGMA CAM 1000 UGX B0678- - - - - - - - - - - - - -Pentru că am dat împrumut CD-ul original, l-am primit înapoi defect. Aşa-mi trebuie.Vă rog, dacă puteţi şi dacă aveţi, daţi-mi un program de instalare şi aplicaţia acestei camere (pentru W98 şi W-XP) sau o copie după CD-ul original.Vă mulţumesc în mod deosebit. Link spre comentariu
fulmoon Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Voi folositi forumul ca ultima resursa sau chiar va e lene sa cautati? Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Cred ca il folosesc ca prima resursa....(desi ar trebuie sa fie cam ultima, prima fiind google iar alte cateva yahoo si wikipedia) Link spre comentariu
Vizitator bursuc vasile Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Fiind un domeniu destinat soft-ului, credeam că se poate face un apel.Problema s-a rezolvat. Un prieten (adică un electronist adevărat) a văzut cererea mea şi mi-a dat un CD cu programul solicitat.Rog moderatorul să închidă sau mai bine să şteargă topicul. Mulţumesc.Numai de bine !!! Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 :partyman: deci NUMAI un electronist ADEVARAT are driver-e :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate