Florinel TV Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Pai asta este ca nu prea se gaseste mie mio aduce cineva din Turcia personal , poate pun aceasta pasta la vinzare dar sa vorbesc cu prietenul meu sa aduca cantitati mai mari Eu aceasta pasta o folosesc de 15 ani la schimbatul integratelor la telefoane mobile si iese cu succes schimbatul integratelor la telefoane , dar merge si la tv-uri o lucrare de succes , dupa schimbatul ic-urilor se curata cu Alcool izopropilic si cu o periuta de dinti si iese o lucrare ca din fabrica nici nu se cunoaste ca sa schimbat Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 9, 2018 Autor Partajează Postat August 9, 2018 Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Mie numi place acesta pasta rma223 merge aiuria am incercat de 2 ori si asa sta de un an in raft , eu am ceva super bun fata de rma223 uite poze , daca vrea cineva pot pune si la vinzare aceasta pasta super buna , uite niste poza cu pasta si cu RMA223 care are un an decind sta in raft degeaba Parca sunt icre de peste, ce fel arata. Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Acum 4 ore, ROBEERT a spus: Parca sunt icre de peste, ce fel arata. Ti se pare din poza dar sal ai sa vezi cum lucreaza atunci ai ramine uimit Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 9, 2018 Autor Partajează Postat August 9, 2018 Cred. Dar si preturile sunt pe masura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum