mercenarx Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 (editat) salutare! am pe masa amplificatorul din titlu de la o boxa activa , si as dori schema lui , sau poate imi spune cineva ce finali foloseste (chinezii au sters inscriptia de pe ei , e prima oara cand vad asa ceva) multumesc. https://jb-systems.eu/apl-15 Editat August 7, 2018 de mercenarx Link spre comentariu
surubarila Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Sanatate permanenta ! Am avut de-a face cu asa ceva mai demult , o sa caut notitele.Stiu ca avea MOS-uri ca finali si un driver (c. intergrat) dedicat pt clasa D.Puneti poze din interior (PCB , componente). Link spre comentariu
hpavictor Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Acum 2 ore, mercenarx a spus: salutare! am pe masa amplificatorul din titlu de la o boxa activa , si as dori schema lui , sau poate imi spune cineva ce finali foloseste (chinezii au sters inscriptia de pe ei , e prima oara cand vad asa ceva) multumesc. https://jb-systems.eu/apl-15 Si eu sunt curios . Sunt alaturi de tine in aceasta cautare . Link spre comentariu
misu_imv75 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Salut,ce simptome are? Am reparat câteva și poate te pot ajuta cu ceva indicații. O sa caut schema când ajung acasa Link spre comentariu
mercenarx Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 (editat) 3 hours ago, misu_imv75 said: Salut,ce simptome are? Am reparat câteva și poate te pot ajuta cu ceva indicații. O sa caut schema când ajung acasa On 8/7/2018 at 9:28 PM, surubarila said: Sanatate permanenta ! Am avut de-a face cu asa ceva mai demult , o sa caut notitele.Stiu ca avea MOS-uri ca finali si un driver (c. intergrat) dedicat pt clasa D.Puneti poze din interior (PCB , componente). am revenit mai tarziu , fiindca am avut altceva de facut maine m-as reapuca de OZN-ul asta , si spun asta fiindca finalii (cred si eu ca sunt mosfeti , deoarece nu se poate verifica decat dioda dintre sursa si drena) sunt stersi , iar partea de preu este sub forma unui chit pe o placa , toate componentele sunt vopsite cu o vopsea neagra , astfel incat nu poate fi identificat nimic.. ca si simptom , se aprinde pentru o secunda ledul de power , apoi se stinge .. am mai observat si un releu pe placa de baza , care insa e mort totalmente alimentarea este diferentiala (+/- 81 volti pentru finali si +/- 15 volti pentru preu si corector de ton) ca si indiciu ,proprietarul mi-a spus ca a folosit intrarea de MIC pentru semnal de pe DVD (!!!) si ca se auzea cica bestial ...(cred ca unii prin zgomot inteleg altceva) in fine.. daca are cineva idee rog sa posteze thx! Editat August 8, 2018 de mercenarx Link spre comentariu
surubarila Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Se numea JBL dar nu mai stiu modelul , CI driver IRS2029.Nu mai gasesc caietul , ce mai tin minte : finalii "sarma" , integratul si multe smd-uri defecte , probleme la sursa etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum