Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"KITURI FINALE"

Vizitator Rebell

Postări Recomandate

Vizitator Rebell

Deoarece consider ca experientza unora din acest forum in materie de hi-fi pentru acasa este vasta dati-mi va rog o formula finala la ce credeti ca ar fi cool:adica ce tip de boxe sa-mi iau ce statie de amplificare si ce credeti voi ca ar mai fi necesar (inclusiv cabluri)pentru o auditie de nota 10+.Formulati in scris va rog un "KIT" final cu ce sa caut si sa cumpar exact. Parerea celor care se pricep conteaza pentru mine. Mersi anticipat pentru ajutor. PS:Boxele sa fie ceva intre 200-400w?(poate ma mai duc cu ele la vreun bairam si nu vreau sa ma fac de ras:P) PS1: Formulez aceasta intrebare incercand ca atunci cand ve-ti mai intalni gaste ca mine care nu se pricep sa-i trimiteti pe acest topic sa vada ceea ce daja sa postat :"kituri"la gata pentru toti incepatorii.Astfel o buna parte din ceea ce vor dori sa afle se va regasi aici.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Purple

2

• GigiZ

1

Top autori în acest subiect

Daca esti asa de hotarat, cauta la ampliicatoare si incinte ca scrie acolo. Eu am sapat pe Forum mai mult de o luna sa-mi cada(mie, gascan batran) casul de la...cioc, apoi am deschis...gura.Nu te supara-asta-i boala tinerilor de astazi: de ce sa mestec, daca e gata mestecata. Asa e si urmasul meu (e o ea). Of!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

salutai 2 optiuni:1.ai bani si te duci intr-un sh cu u n tovaras sau unul care se pricepe la amplificatoare si iti iei un philips sau un sony +boxe 2.dai bani pe rand pe amplificatoare si proiecte facute de tine cu boxe si daltele pt ca esthi curios si ai sa ajungi la optiunea 1BAFTA :!: :!: :!:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări