Vizitator Rebell Postat Ianuarie 8, 2005 Partajează Postat Ianuarie 8, 2005 Deoarece consider ca experientza unora din acest forum in materie de hi-fi pentru acasa este vasta dati-mi va rog o formula finala la ce credeti ca ar fi cool:adica ce tip de boxe sa-mi iau ce statie de amplificare si ce credeti voi ca ar mai fi necesar (inclusiv cabluri)pentru o auditie de nota 10+.Formulati in scris va rog un "KIT" final cu ce sa caut si sa cumpar exact. Parerea celor care se pricep conteaza pentru mine. Mersi anticipat pentru ajutor. PS:Boxele sa fie ceva intre 200-400w?(poate ma mai duc cu ele la vreun bairam si nu vreau sa ma fac de ras:P) PS1: Formulez aceasta intrebare incercand ca atunci cand ve-ti mai intalni gaste ca mine care nu se pricep sa-i trimiteti pe acest topic sa vada ceea ce daja sa postat :"kituri"la gata pentru toti incepatorii.Astfel o buna parte din ceea ce vor dori sa afle se va regasi aici. Link spre comentariu
Purple Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Daca esti asa de hotarat, cauta la ampliicatoare si incinte ca scrie acolo. Eu am sapat pe Forum mai mult de o luna sa-mi cada(mie, gascan batran) casul de la...cioc, apoi am deschis...gura.Nu te supara-asta-i boala tinerilor de astazi: de ce sa mestec, daca e gata mestecata. Asa e si urmasul meu (e o ea). Of! Link spre comentariu
Purple Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Dupa ce ti-ai facut capul Dictionar si ai rumugat bine ,apoi mediteaza si apoi abia intreaba. Sper ca nu te-ai shupalat! Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 salutai 2 optiuni:1.ai bani si te duci intr-un sh cu u n tovaras sau unul care se pricepe la amplificatoare si iti iei un philips sau un sony +boxe 2.dai bani pe rand pe amplificatoare si proiecte facute de tine cu boxe si daltele pt ca esthi curios si ai sa ajungi la optiunea 1BAFTA :!: :!: :!: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum