Vizitator lucym94 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Buna seara , am si eu o problema cu acest model , vede cu purici , l am probat pe toate iesirile din casa si aceeasi problema , ma puteti ajuta cu o idee de la ce ar putea fi , multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator lucym94 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Daca ma poate ajuta , cu ce i as putea face , de la ce poate fi ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Asa sunt unele tv-uri nu ai cei face Sar putea sa fie ceva reglaje prin menu pentru asta Link spre comentariu
naetv Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Se pare ca este un tv vestel https://www.reparacionlcd.com/averias/OKI_L32VB-PHTUV--2543 care de obicei , la un tv bun , nu face probleme de acest gen . Ce semnal , de la ce firma aveti cablu ? Pe cablu - canale digitale ati incercat ? presupun ca este vorba de canale analog , daca se vede cu purici . alt tv aveti in casa , se vede bine ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Acolo ar trebui testat semnalul in primul rand.Dar nu multi au aparat pentru așa ceva. Link spre comentariu
Vizitator lucym94 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Cablu am de la RDS , i am dat prima instalare , l am pus si in locul la alt tv din casa care vede perfect pe aceeasi iesire, si tot asa vede , ce as putea sa i fac Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 A funcționat bine?In ce condiții s-au defectat? Link spre comentariu
Vizitator lucym94 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 L-am luat de la un prieten , functiona bine ,doar ca el il folosea pe antena satelit,se poate remedia in service problema ?Am fost la un service si a spus ca ar putea fi de la soft , are legatura ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Pe satelit cu receptor separat? Link spre comentariu
Vizitator lucym94 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Nu stiu exact , stiu ca avea antena Poate sa fie de la soft cum.mi a spus baiatul de la service ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Nu prea cred. Ar fi bine sa ști cum s-au folosit înainte. Link spre comentariu
Vizitator lucym94 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Deci sa inteleg ca , cu o resoftare nu se rezolva , atunci care ar putea fi cauza , avand in vedere ca pe antena satelit vede bine Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Deci pe antena satelit vede bine ca se foloseste alta sursa cum ar fi HDMI , Scart , RCA etc. acum la tine este pe Tuner si el poate fi defect dar poate fi si din soft , trebuie dus la un service si acolo va spune exact defectul , noi doar dam cu presupusul daca nu avem tv-ul pe masa de operatie Link spre comentariu
Vizitator lucym94 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Am inteles , l am conectat si la mufa de la monitorul pc-ului si se vede f bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum