Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

a mai programat cineva motorola p040??

florinnn22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinnn22

3

• yo7but

2

• rimache

1

• strombi

1

Top autori în acest subiect

m-am lamurit interfata pe care eu o construisem cea cu max 232 si sn7407 mi-a spus altcineva ca nu ar fuctiona.softu nu ai reusit sa-l instalezi sub xp?sau l-ai instalat si nu a mers?ca sa poti sa-l instalezi sub xp treb sa dai click dreapta pe executabil si sa bifezi run in compability mode for win95

Link spre comentariu

Eu folosesc acea interfata (de pe batlabs.com) si a mers perfect.In legatura cu soft-ul, am vrut sa-l instalez pe win xp si mi-a zis ca merge numai cu win 95 sau 98 (am incercat si pe win milenium si n-a mers).Cu win 98 merge super, se pot programa pe anumite functii si butoanele de linga PTT.Daca vrei soft-ul da-mi adresa de e-mail si ti-l trimit imediat.

Link spre comentariu

multumesc frumos,am softu, toate variantele.schema de pe batlbs e ceea ce iti vand cei de la motorola, eu construisem una simplacu doua ic un 232 si un 7407

Link spre comentariu

In legatura cu soft-ul, am vrut sa-l instalez pe win xp si mi-a zis ca merge numai cu win 95 sau 98 (am incercat si pe win milenium si n-a mers).

Incearca sa-l instalezi pe win xp, apoi te duci pe executabil cu click dreapta Properties/compatibility, bifezi "Run this program in compatibility mode for:" si setezi win95 sau win98... apply, ok. La alte softuri am procedat asa si a mers fara probleme. Poate merge si la asta.
Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Dar ce e asa greu instalati virtual box imagine iso cu windows 95 98 ii sharezi maxim 1GB de ram instalezi softul necesar in virtual box pe windows 95 98.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Buna seara!Am primit de la cineva niste interfete pentru programarea statiilor de emisie-receptie. Nu am folosit niciodata asa ceva si nu stiu ce aplicatie trebuie sa instalez pe calculator pentru acest lucru. Am cautat pe internet, dar nu am gasit nimic concret. Interfata se concecteaza pe port-ul COM. As vrea sa programez doua statii Motorola, pentru inceput. Ma poti ajuta? Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator soniyix

Buna seara!Am primit de la cineva niste interfete pentru programarea statiilor de emisie-receptie. Nu am folosit niciodata asa ceva si nu stiu ce aplicatie trebuie sa instalez pe calculator pentru acest lucru. Am cautat pe internet, dar nu am gasit nimic concret. Interfata se concecteaza pe port-ul COM. As vrea sa programez doua statii Motorola, pentru inceput. Ma poti ajuta? Multumesc!

mai ai vreo interfata?as fi si eu interesat de una?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări