Vizitator Netman38 Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 Mi-am cumparat de la Intel o placa S3000PT. O placa de server. Cand a ajuns comanda am ajut surpriza sa aflu ca sursele normale nu o pot alimenta. Ea are 18 pini la cursa. NU 20 si nici 24. NU exista adaptor pentru asemenea sursa. Probabil va intrebai de ce nu cumpar o sursa special pentru ea. Pentru ca nu prea se gasesc si daca se gasesc costa de 3 ori cat tot serverul. As vrea sa stiu ce pini trebuie sa elimin dintr-o sursa normala pentru a adapta conectorul de 20 de pini la 18 pini. Si daca se poate fara sa ard placa de baza.Multumesc. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 pai cauta-i manulalul,si vezi care este aranjarea celor 18 pini(ce tensiune/functie) are fiecare,abia o sa primesti ajutor(in caz ca nu e =cineva p-aici care sa stie configuratia pinilor) Link spre comentariu
petre_s Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 nu sunt documentat dar e posibil ca sursa de server sa mai aiba alti pini de comanda, poate de-asta nici nu exista adaptor. e cam periculos ce vrei tu, sper sa nu o arzi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum